Το... σπίτι του Πανθρακικού στην Πολωνία (pics)

Νίκος Τσιώκος
Το... σπίτι του Πανθρακικού στην Πολωνία (pics)

bet365

Ο Πανθρακικός παρουσίασε μέσα από φωτογραφίες το ξενοδοχείο που διαμένει η αποστολή της ομάδας στην Πολωνία, όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Στο Bonifacio Spa & Sport Hotel στο Σοχότσιν φιλοξενείται η αποστολή του Πανθρακικού στην Πολωνία, όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Οι ακρίτες το παρουσίασαν μέσα από 16 φωτογραφίες που ανέβασαν στην επίσημη σελίδα τους στο facebook. Το Σοχότσιν βρίσκεται 80 χιλιόμετρα μακριά από τη Βαρσοβία και το ξενοδοχείο χτίστηκε πριν από περίπου ένα χρόνο.

Διαθέτει στους εξωτερικούς του χώρους αθλητικές εγκαταστάσεις, όπως ένα γήπεδο ποδοσφαίρου, γήπεδο τένις, beach soccer αλλά και μικρό γήπεδο ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλεϊ. Μάλιστα, φέτος η εν λόγω τοποθεσία προτιμήθηκε για πρώτη φορά από ομάδες για την προετοιμασίας, με την Εθνική Beach Soccer της Πολωνίας και τη Χάποελ Ρανανά να είναι οι άλλες δύο μαζί με τον σύλλογο της Κομοτηνής.

Η φιλοξενία του ξενοδοχείου ήταν άριστη, οι άνθρωποί του, βέβαια, ήταν πρόθυμοι ανά πάσα στιγμή να ικανοποιήσουν οποιαδήποτε επιθυμία των ανθρώπων του Πανθρακικού και φυσικά άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις σε αυτούς. Για το αθλητικό κέντρο μίλησε ο Γενικός Αρχηγός του Πανθρακικού, Χάρης Μαυρομάτης, ο οποίος έκανε λόγο για άψογη συνεργασία με τη διεύθυνση και το προσωπικό.

«Πιστεύω πως όλοι μας πράξαμε σωστά και επιλέξαμε το συγκεκριμένο αθλητικό κέντρο για την προετοιμασία. Ο Άκης Μάντζιος είχε έρθει το Πάσχα, ώστε να έχει μια πρώτη επαφή με τους ανθρώπους και να διαπιστώσει αν έχει όλα εκείνα τα εφόδια, ώστε να διαμείνει και να προπονηθεί μια ομάδα.

Σημαντικά θέματα όπως η διατροφή, η διαμονή, αλλά και τα γήπεδα μας άφησαν απόλυτα ικανοποιημένους και όλα τα άλλα θέματα λύθηκαν στις πρώτες 48 ώρες. Η συνεργασία με την Διεύθυνση του ξενοδοχείου, αλλά και το προσωπικό, ήταν άψογη. Όλοι μας τους ευχαριστούμε και ελπίζουμε να τα πούμε σύντομα».

Δείτε στη gallery τις φωτογραφίες από το... σπίτι του Πανθρακικού στην Πολωνία

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα