Βέλιτς: «Στο χέρι του Παναθηναϊκού»

Βέλιτς: «Στο χέρι του Παναθηναϊκού»

Gazzetta team
Βέλιτς: «Στο χέρι του Παναθηναϊκού»

bet365

Ο Παναθηναϊκός είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση, σύμφωνα με τον Γιάσμικο Βέλιτς, αρκεί στο παιχνίδι της Λεωφόρου να παίξει όπως στο δεύτερο ημίχρονο στην Λιέγη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιάσμικο Βέλιτς στον Sentra 103,3...

Για το αν είναι επικίνδυνο το 0-0 του Παναθηναϊκού εν όψει της ρεβάνς στη Λεωφόρο: «Σίγουρα είναι ένα σκορ επικίνδυνο, που αφήνει και στον αντίπαλο πολλές πιθανότητες, αλλά θα ήταν πιο επικίνδυνο αν έχανε 1-0, κάτι που θα μπορούσε να είχε συμβεί στο τελευταίο λεπτό. Βέβαια μπορεί να είναι επικίνδυνο, αλλά είναι θετικό αποτέλεσμα. Είναι στο χέρι του Παναθηναϊκού η πρόκριση».

Για το αν πρέπει ν' αλλάξει κάτι στη ρεβάνς ο Παναθηναϊκός: «Νομίζω ότι το χθεσινό ματς ήταν ισορροπημένο. Το α' ανήκε στην Σταντάρ, το β' στον Παναθηναϊκό. Ήταν ένα ματς αναγνωριστικό και για τις δύο ομάδες για τα δεδομένα της εποχής. Αντί να δείξουν αρετές, φανέρωσαν τις αδυναμίες η μία της άλλης. Η εικόνα του β' μέρους θεωρώ πως είναι πιο αντιπροσωπευτική για το συγκεκριμένο ζευγάρι. Μπορεί να είναι ένας οδηγός για τον Παναθηναϊκό για το πώς θα πρέπει να συμπεριφερθεί στον επαναληπτικό αγώνα».

Για το αν είναι βαρύ το δίδυμο Πέτριτς – Μπεργκ: «Τα όσα λέγονται περί σχημάτων και προσώπων είναι σχετικά. Αυτό που μετράει είναι η προσέγγιση του παιχνιδιού. Το χθεσινό ήταν αναγνωριστικό και για τις δύο ομάδες, τους προπονητές και τους παίκτες. Ο Παναθηναϊκός φανέρωσε τις αδυναμίες της Σταντάρ ν' αναπτυχθεί υπό πίεση. Επίσης με την μπάλα στα πόδια της ήταν πιο επικίνδυνη για τη δική της εστία. Ειδικά στην αμυντική γραμμή της έπαιξε στα όρια του ρίσκου. Ο Παναθηναϊκός έκανε καλά που ανέβασε γραμμές στο β' μέρος. Η Σταντάρ είχε πρόβλημα στην πίεση και θεωρώ πως αυτή είναι η κατάλληλη συνταγή για το αγώνα της Λεωφόρου.

Η Σταντάρ, ακόμη, παρουσιάζει και μία επιπολαιότητα στην προσέγγιση της συγκεκριμένης διοργάνωσης. Αν φύγει και ο Εζεκιέλ θα υποστεί πολύ μεγάλη απώλεια, αφού με την ταχύτητά του έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει προβλήματα, Το ότι παίκτες έρχονται και φεύγουν δείχνει επιπολαιότητα στην αντιμετώπιση της διοργάνωσης.

Στο δεύτερο παιχνίδι ο Παναθηναϊκός έχει την ευκαιρία να δείξει τις αρετές του ως ομάδα και να είναι πιο πιστός στην ταυτότητα που έδειξε στο β' μισό της προηγούμενης χρονιάς. Να παίξει το δικό του ποδόσφαιρο, με την καλή και γρήγορη κυκλοφορίας της μπάλας και με την πίεση ψηλά. Πρέπει να είναι πιο τολμηρός και να έχει και βοήθεια από τα άκρα.

Χθες (30/7) προσπάθησε στο α' μέρος να αντιμετωπίσει το ματς με παρόμοια τακτική με το παιχνίδι του «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά δεν είναι όλα τα παιχνίδια ίδια. Πιστεύω ότι στο β' παιχνίδι θα πρέπει ο Παναθηναϊκός να είναι πιο πιστός στο στυλ που μας έχει συνηθίσει στην έδρα του.

Για το σημερινό (31/7) ματς του Ατρομήτου με τη Σεράγεβο: «Σε αυτό το ζευγάρι, από την εικόνα που έχω, νομίζω ότι ο Ατρόμητος είναι το ξεκάθαρο φαβορί όντας πιο ποιοτική και ώριμη ομάδα. Θα πρέπει να προσέξει να μη δώσει χώρο στους παίκτες της Σεράγεβο που τους αρέσει να έχουν πρωτοβουλία. Θα πρέπει να τους περιορίσει, να μην τους δώσει το χρόνο να σκεφτούν και να χαλάσει την καλή κυκλοφορία της μπάλας, που έχουν οι Βόσνιοι. Η Σεράγεβο είναι πιο αδύναμη από τον Ατρόμητο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα