Καθησυχαστικός ο Δάρας για τις πληρωμές στον Πανιώνιο

Gazzetta team
Καθησυχαστικός ο Δάρας για τις πληρωμές στον Πανιώνιο

bet365

Ο Πανιώνιος εξασφάλισε ενημερότητα, αλλά ακόμα οι παίκτες δεν έχουν δει το χρώμα του χρήματος. Για τον λόγο αυτό ο Χρήστος Δάρας καθησύχασε τους παίκτες στην προπόνηση της Τετάρτης.

Στην προπόνηση της ομάδας βρέθηκε την Τετάρτη ο πρόεδρος του Πανιωνίου, Χρήστος Δάρας, ώστε να μιλήσει με τους ποδοσφαιριστές.

Οι αρχηγοί της ομάδας εξέφρασαν στον κ. Δάρα την αγωνία τους για τις πληρωμές με τον πρόεδρο των «κυανέρυθρων» να είναι καθησυχαστικός, λέγοντάς τους ότι εκκρεμεί ένα χαρτί της Εφορίας ώστε να ξεμπλοκαριστούν χρήματα και από την επόμενη εβδομάδα θα μπουν λεφτά στους λογαριασμούς τους.

Τέλος, παίκτης του Πανιωνίου αναμένεται να γίνει ο Δημήτρης Βουτσιώτης. Ο 20χρονος μέσος έμεινε ελεύθερος από τον Ιωνικό κι εντός της ημέρας αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα