Το γήπεδο της ΑΕΚ, ο παραλογισμός του ΣΥΡΙΖΑ και οι κορμοράνοι

Gazzetta team
Το γήπεδο της ΑΕΚ, ο παραλογισμός του ΣΥΡΙΖΑ και οι κορμοράνοι

bet365

Νόμο του κράτους αποτελεί το νέο ρυθμιστικό σχέδιο που περιλαμβάνει και τα άρθρα για την κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Έναν νόμο που ψήφισαν όλα τα κόμματα της Βουλής, εκτός ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ. Μπορεί, λοιπόν, να μην περίμενα κάτι περισσότερο από το Κομμουνιστικό Κόμμα, αλλά αδυνατώ να καταλάβω την αντίδραση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης που άλλαξε άρδην την αρχική της θέση και τώρα καταψηφίζει το γήπεδο!

Ειδικά όταν έγιναν δεκτές οι εξής επισημάνσεις της Δημοκρατικής Αριστεράς και συμπεριλήφθηκαν τελικά στο νόμο: Η διασφάλιση του δασικού χαρακτήρα του Άλσους, πέραν της παραχωρούμενης για την ανέγερση του γηπέδου, έκτασης. Η αναδάσωση με έξοδα της ΑΕΚ άλλης επιφάνειας ίσης με το παραχωρηθέν τμήμα του Άλσους, ώστε να υπάρχει περιβαλλοντική αντιστάθμιση στην περιοχή. Η κατασκευή πάρκινγκ σε χώρο που θα αγοράσει η ΑΕΚ και το οποίο τις ημέρες εκτός αγώνων θα το εκμεταλλεύεται ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας.

Παρά την ικανοποίηση αυτών των αιτημάτων, ο ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να εναντιώνεται για τα τρία επιπλέον στρέμματα που θέλει η ΑΕΚ από το Άλσος Νέας Φιλαδέλφειας για την κατασκευή του γηπέδου, αλλά και για τους συντελεστές δόμησής του.

Ωστόσο, όλα αυτά για μένα είναι τα τυπικά, καθώς είναι φανερό ότι ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει παρωχημένες αντιλήψεις και τα μικροκομματικά συμφέροντά του, προκειμένου να κερδίσει ψήφους από την αντίδραση και το δήθεν «πόλεμο» στους διαπλεκόμενους επιχειρηματίες!

Διαβάστε όλο το άρθρο στο aixmi.gr

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα