Λαγός: «Μας πικραίνει που δεν σκοράραμε»

Λαγός: «Μας πικραίνει που δεν σκοράραμε»

Gazzetta team
Λαγός: «Μας πικραίνει που δεν σκοράραμε»

bet365

Στην δουλειά της προετοιμασία που βγήκε στην Λιέγη στάθηκε ο Τάσος Λαγός, που δήλωσε πικραμένος από την έλλειψη του γκολ παρά τις ευκαιρίες.

Στο πολύ καλό «διάβασμα» της Σταντάρ Λιέγης, στάθηκε με δηλώσεις του στον OTE TV Ο Τάσος Λαγός, μετά την αναμέτρηση με τους Βέλγους. «Είχαμε μία συγκεκριμένη στρατητική, την οποία βγάλαμε στο γήπεδο. Ίσως στο πρώτο μέρος δεν μπήκαμε όσο καλά θα θέλαμε. Στο δεύτερο μπήκαμε πιο αποφασισμένοι, πιο δυνατοί με καλύτερη κυκλοφορία και κατοχή. Αν έχεις αυτά τα στοιχεία έρχονται και οι φάσεις για το γκολ. Αν το βάζαμε θα ήταν ένα μεγάλο βήμα για το επόμενο παιχνίδι», ήταν τα πρώτα λόγια του νεαρού μέσου.

Στη συνέχεια, είπε: «Η Σταντάρ είναι καλή ομάδα. Έχει καλούς παίκτες. Το έδειξε πέρυσι, το έδειξε και στην 1η αγωνιστική του Βελγικού Πρωταθλήματος. Την περιμέναμε έτσι, την είδαμε δει, την είχαμε αναλύσει και δεν την αφήσαμε να κάνει το παιχνίδι της. Στην Λεωφόρο όμως θα είναι ακόμη πιο δύσκολος αγώνας, καθώς θα πρέπει να μην δεχθούμε γκολ και να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που έχουμε για να σκοράρουμε».

Όσον αφορά την ρεβάνς, τόνισε: «Όταν παίζεις στην έδρα σου και έχεις τους οπαδούς στο πλευρό σου, νιώθεις σαν στο σπίτι σου. Θα μπούμε πιο δυνατά για να κάνουμε οτι δεν κάναμε εδώ και να πάρουμε την πρόκριση».

Όταν ρωτήθηκε για την προετοιμασία και τον μεγάλο βαθμό της αγωνιστικής ετοιμότητας που έδειξαν οι «πράσινοι» επισήμανε: «Η προετοιμασία έγινε με βάση την περσινή χρονιά. Όταν τελειώσαμε, πήραμε το πρόγραμμα, το οποίο το κάναμε όλοι και παρουσιαστήκαμε έτοιμοι στην προετοιμασία. Εκεί είχαμε 4 εβδομάδες για να δουλέψουμε και να παρουσιαστούμε έτοιμοι για τα παιχνίδια αυτά. Δείξαμε οτι ήμασταν έτοιμοι. Μας πικραίνει που δεν σκοράραμε. Σε όλο το παιχνίδι δείξαμε οτι δουλέψαμε καλά στην προετοιμασία. Ο κορμός είναι ίδιος με πέρυσι, γνωριζόμαστε όλοι μεταξύ μας και το κλίμα είναι ακόμη καλύτερο. Τα πάντα είναι ίδια με πέρυσι, μόνο που θέλουμε φέτος να κάνουμε το κάτι παραπάνω, είτε αυτό είναι στην Ευρώπη, είτε στο Πρωτάθλημα».

Τέλος, αναφορικά με τις ευκαιρίες που παίρνουν όλοι οι παίκτες, δήλωσε: «Όλοι οι προπονητές πρέπει να φέρονται έτσι στους παίκτες. Είτε είσαι βασικός, είτε αναπληρωματικός πρέπει να έχεις την ίδια αντιμετώπιση. Ο κόουτς το κάνει αυτό. Όποιος δουλεύει θα δικαιωθεί και θα παίξει, όποιος όχι θα μείνει εκτός. Κάτι που έγινε πέρυσι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα