Αναστασίου: «Θέλει ωριμότητα στην Αθήνα»

Αναστασίου: «Θέλει ωριμότητα στην Αθήνα»

Νίκος Αθανασίου
Αναστασίου: «Θέλει ωριμότητα στην Αθήνα»

bet365

Ο Γιάννης Αναστασίου τόνισε πως ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να... καθαρίσει στην Λιέγη ενώ στάθηκε στον τραγικό αγωνιστικό χώρο του «Σλεσίν». ΛΙΕΓΗ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΝΙΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Έλληνα τεχνικού:

«Θα έλεγα πως ήταν ένα δύσκολο ματς σε ένα απίστευτα κακό γήπεδο. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε πολλά λάθη και πρέπει να σπάσαμε ρεκόρ απόψε. Δεν ήμασταν τόσο αποφασιστικοί, ειδικά σε κάποιες στιγμές στην άμυνα. Στο δεύτερο ισορροπήσαμε και φαινόταν πως μόνο μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο, ο Παναθηναϊκός. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Σε αυτό το επίπεδο όταν χάνεις την νίκη, τουλάχιστον να μην χάνεις. Το 0-0 φαντάζει καλό αλλά είναι επικίνδυνο αποτέλεσμα. Θέλει μεγάλη προσοχή. Έχουμε πέντε μέρες, να δούμε σε τι κατάσταση είμαστε και το γήπεδο στην Αθήνα θα είναι καλύτερο για να παίξουμε το παιχνίδι μας».

Ποιες είναι οι πιθανότητες για την πρόκριση;

«50-50».

Είδαμε έναν διαβασμένο Παναθηναϊκό. Τι παραπάνω χρειάζεται στην ρεβάνς;

«Το γκολ, η ηρεμία και η υπομονή. Αναλύσαμε τα ατού τους και προσπαθήσαμε να περιορίσουμε τις ικανότητες τους. Η τακτική μας προσέγγιση ήταν πολύ καλή. Το γεγονός ότι δεν σκοράραμε θα λέγαμε πως ήταν άτυχη στιγμή, ήταν κακό το γήπεδο. Είναι η ρεβάνς ένα επικίνδυνο παιχνίδι. Με τον κόσμο στο πλευρό μας, σίγουρα το ματς θα είναι διαφορετικό».

Είναι πιο δύσκολο το ματς στην Λεωφόρο μετά το αποψινό παιχνίδι που ο Παναθηναϊκός δεν καθάρισε την πρόκριση;

«Ναι. Θα χρειαστεί μεγάλη ωριμότητα και υπομονή. Στην έδρα μας έχουμε άλλο πρόσωπο, το γήπεδο θα είναι πιο γρήγορο. Είναι θέμα θέλησης και προσοχής στις λεπομέρειες. Όταν κάνεις λάθη είναι καλό να μην τιμωρήστε. Το λάθος που κάναμε σήμερα είναι πως δεν το τελειώσαμε από σήμερα».

Ποια η άποψη σας για την φάση στο πρώτο μέρος. Ήταν πέναλτι;

«Ήταν απόφαση του διαιτητή. Δεν ήμουν μέσα στο γήπεδο για να ξέρω. Δεν έδωσε πέναλτι. Και να το έδινε τι θα μπορούσαμε να κάνουμε. Οι παίκτες μου είχαν άψογη συμπεριφορά όταν υπήρχαν στιγμές έντασεις».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα