«Με ωριμότητα, υπομονή και τον κόσμο περνάμε»

«Με ωριμότητα, υπομονή και τον κόσμο περνάμε»

Gazzetta team
«Με ωριμότητα, υπομονή και τον κόσμο περνάμε»

bet365

Αφού χάθηκαν οι ευκαιρίες για τη νίκη στην Λιέγη, ο Γιάννης Αναστασίου αναφέρθηκε στο τρίπτυχο της επιτυχίας στην Λεωφόρο.

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του στην Λιέγη, παρουσιάστηκε ο Γιάννης Αναστασίου με δηλώσεις του στον OTE TV μετά το τέλος του πρώτου παιχνιδιού με την Σταντάρ. «Όταν σε ένα εκτός έδρας ευρωπαϊκό δεν χάνεις, είναι καλό. Σίγουρα το 0-0 είναι ένα επικίνδυνο αποτέλεσμα. Σύμφωνα με την εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά και στο πρώτο όπου δεν απειλήθηκαμε ιδιαίτερα και όσες φορές έγινε αυτό ήταν από δικά μας λάθη λόγω του αγωνιστικού χώρου, τα πήγαμε καλά.

Στο δεύτερο μέρος ισοροπήσαμε, χάσαμε ευκαιρίες για να κάνουμε ένα γκολ, να πάρουμε τη νίκη και το αποτέλεσμα να είναι διαφορετικό. Δεν έγινε όμως... Ξέρουμε τι θα συναντήσουμε τώρα στην ρεβάνς. Αυτό που έχουμε ξεκινήσει πέρυσι θα το συνεχίσουμε και έχουμε πολλά να δείξουμε ακόμη», τόνισε αρχικά.

Όσον αφορά την προετοιμασία ενόψει της ρεβάνς, είπε: «Έχουμε 5 μέρες ακόμη να προετοιμαστούμε. Να δούμε σε τί κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες μας. Να δούμε το Σάββατο τους αντιπάλους μας. Στην έδρα μας παίζουμε διαφορετικό ποδόσφαιρο. Το σκορ είναι πονηρό. Χρειάζεται ωριμότητα, υπομονή και την βοήθεια του κόσμου, που ελπίζω να γεμίσει το γήπεδο, να πάρουμε την πρόκριση».

Σχετικά με την κατάσταση του Νταβίντ Μέντες, τόνισε: «Ένιωσε ένα σφίξιμο στον προσαγωγό και έπρεπε να αλλάξουμε τα σχέδιά μας. Έχουμε δείξει οτι δεν στηριζόμαστε σε έναν παίκτη. Ήταν μία αλλαγή που δεν είχαμε υπολογίσει. Έπρεπε να προσαρμωστούμε. Δεν φάνηκε η αλλαγή, καθώς στο τελευταίο 20λεπτο παρουσιαστήκαμε φρέσκοι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα