Πετράκης: «Ικανοποίηση, αλλά θέλουμε δουλειά»

Gazzetta team
Πετράκης: «Ικανοποίηση, αλλά θέλουμε δουλειά»

bet365

Ο Γιάννης Πετράκης έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα και τη νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα επί της Βέροιας, όμως τόνισε πως ο «Άγιαξ» θέλει δουλειά.

Η εικόνα και η νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα στη Βέροια ικανοποίησε τον Γιάννη Πετράκη, όμως πιστεύει πως ο «Άγιαξ» θέλει πολλή δουλειά, όπως δήλωσε αμέσως μετά το τέλος του ματς στην τοπική ιστοσελίδα kerkidasport.gr. «Για μας ήταν άλλο ένα παιχνίδι προετοιμασίας.

Αυτό που προσπαθούμε είναι κάθε μέρα να διορθωνόμαστε και να γινόμαστε καλύτεροι. Σήμερα κάναμε σε ικανοποιητικό βαθμό κάποια πράγματα που δουλεύουμε καθημερινά στις προπονήσεις, αλλά σίγουρα θέλουμε πολλή δουλειά ακόμα για να φτάσουμε στο σημείο που θέλουμε.

Έχουμε μπροστά μας ακόμα 25 μέρες για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα, ώστε να είμαστε έτοιμοι για την έναρξη.

Σήμερα παίξαμε απέναντι σε μια ομάδα που πιστεύω ότι θα παρουσιαστεί καλή στο νέο πρωτάθλημα και βγάλαμε τα δικά συμπεράσματά μας, όπως έβγαλαν τα δικά τους και οι άνθρωποι της Βέροιας», ανέφερε ο τεχνικός του «Άγιαξ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα