Βεργέτης: «Στοίχημα για όλους μας»

Gazzetta team
Βεργέτης: «Στοίχημα για όλους μας»

bet365

Ο Στάικος Βεργέτης τόνισε πως ο Αστέρας πήγε στη Γερμανία με φιλοδοξία και ότι το ματς με τη Μάιντς είναι για όλους ένα στοίχημα.

Με φιλοδοξία πήγε στη Γερμανία ο Αστέρας, όπως δήλωσε ο Στάικος Βεργέτης στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με τη Μάιντς. Ο τεχνικός των Αρκάδων τόνισε ότι το αυριανό ματς είναι ένα στοίχημα για όλους στον σύλλογο της Τρίπολης.

«Όλη η ομάδα, η διοίκηση, το επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές, είμαστε χαρούμενοι και απολαμβάνουμε τη συμμετοχή μας στο Γιουρόπα Λιγκ. Στην προηγούμενη φάση απολαύσαμε τα παιχνίδια. Ήρθαμε εδώ με φιλοδοξία. Η Μάιντς έιναι οργανωμένη, σε υψηλό επίπεδο και για όλους μας έιναι ένα στοίχημα», ήταν τα πρώτα λόγια του.

Στη συνέχεια, μίλησε:

Για το πώς να περιμένουμε τον Αστέρα: «Είναι δύο διαφορετικά παιχνίδια. Ο Αστέρας είναι υποχρεωμένος να αμύνεται όταν δεν έχει τη μπάλα και όταν την έχει, να προσπαθήσει να βγάλει επιθέσεις. Σε κάθε αγώνα φροντίζουμε να είμαστε αποτελεσματικοί και στα δύο και ελπίζουμε να μας βγει».

Για τα προβλήματα που έχει ο Αστέρας: «Τα προβλήματα που έχουμε υπάρχουν στη μπάλα. Οφείλουμε να παρουσιάσουμε λύσεις και ανταγωνιστική ομάδα. Τα δύο παιχνίδια με τη Ροβανιέμι είναι παιχνίδια που μας κάνουν πιο έτοιμους. Τα επίσημα παιχνίδια σε ωριμάζουν. Η Μάιντς έπαιξε πολλά φιλικά και είχε περισσότερο χρόνο.

Εμείς αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε την προετοιμασία μας. Εμείς τώρα προσπαθούμε να τα συνδυάσουμε και τα δύο. Θεωρητικά η Μάιντς είναι η καλύτερη ομάδα που έχει παίξει ο Αστέρας στην Ευρώπη μέχρι σήμερα. Καθρέφτης των πάντων είναι το γήπεδο».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα