Ενίσχυση με Τσίγκα για Ιωνικό

Ενίσχυση με Τσίγκα για Ιωνικό

Νίκος Τσιώκος
Ενίσχυση με Τσίγκα για Ιωνικό

bet365

Σημαντική ενίσχυση στη γραμμή της επίθεσης για τον Ιωνικό, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Θανάση Τσίγκα.

Σε μία σπουδαία μεταγραφή προχώρησε ο Ιωνικός, που ενισχύθηκε σημαντικά στην επίθεση. Ο σύλλογος της Νίκαιας ανακοίνωσε την απόκτηση του Θανάση Τσίγκα, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στη Γλυφάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ιωνικός

Τη σπουδαίοτερη μετεγγραφή των τελευταίων χρόνων και την κορυφαία εφέτος στην κατηγορία πραγματοποίησε ο Ιωνικός με την απόκτηση του Θανάση Τσίγκα.

Με τον 32χρονο ακρίτα κανονιέρη να ηγείται της γραμμής κρούσης η ομάδα της Νίκαιας ανεβάζει πλέον αισθητά το επίπεδο του ρόστερ, εντάσσοντας στο δυναμικό της έναν ποδοσφαιριστή κατηγορίας Σούπερ Λίγκ και έναν από τους ικανότερους Ελληνες επιθετικούς.

Το who is who

Ο Θανάσης Τσίγκας γεννήθηκε στις 20 Σεπτεμβρίου του 1982 στο Αριστεινό του Έβρου.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Πανηλειακό το 2000. Στην ομάδα του Πύργου είχε 48 εμφανίσεις και 7 γκολ.Το 2004 έκανε το μεγάλο βήμα της καριέρας του καθώς αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό.

Οι πράσινοι ακολούθως τον παραχώρησαν δανεικό στην Καλλιθέα (2004-2006), (26 συμμ., 7 γκολ) και μετέπειτα στον ΠΑΟΚ (2006-2007) ως αντάλλαγμα για τη μεταγραφή του Σαλπιγγίδη. Το χειμώνα του 2006 επέστρεψε στην Παιανία και τον Ιανουάριο του 2008 πήγε στον Ατρόμητο.

Το καλοκαίρι του ίδιου χρόνου συνέχισε την καριέρα του στην ομάδα της Λάρισας όπου έμεινε για μια σεζόν (2008-2009) όταν η ΑΕΛ τερμάτισε στην 5η θέση της Σούπερ Λίγκας εξασφαλίζοντας την ευρωπαϊκή έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ.

Είχε καταγράψει 20 επίσημες συμμετοχές στο πρωτάθλημα σκοράροντας 2 φορές, ενώ ήταν ο ποδοσφαιριστής που πέτυχε το μοναδικό ευρωπαϊκό γκολ της ΑΕΛ εκείνης της περιόδου, τον Ιούλιο του 2009 κόντρα στην ισλανδική KR.

Ακολούθησε η Κέρκυρα, στην οποία αγωνίστηκε για τρεις σεζόν πετυχαίνοντας 13 γκολ σε 74 αγώνες. Την σεζόν 2012-2013 επέστρεψε στην ΑΕΛ στην Β' Εθνική και είχε 29 συμμετοχές και 4 γκολ.Το καλοκαίρι του 2013 συμφώνησε με τον ΑΟ Γλυφάδας που ανέβηκε στην Β'Εθνική.

Πήρε και Μαρή, Ριγανά

Από εκεί και πέρα, οι Νικαιώτες ανακοίνωσαν και την απόκτηση του 26χρονου αμυντικό του Πανελευσινιακού, Μιχάλη Μαρή, και του 24χρονου τερματοφύλακα της Καλαμάτας, Γιάννη Ριγανά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τους Μαρή, Ριγανά

Ο Μιχάλης Μαρής και ο τερματοφύλακας Γιάννης Ριγανάς εντάχθηκαν στο ρόστερ του Ιωνικού.

Δύο ακόμη ικανοί ποδοσφαιριστές με πλούσιες εμπειρίες σε ομάδες Γ' Εθνικής ενισχύουν την ομάδα της Νίκαιας που μέρα με την ημέρα εμπλουτίζει το δυναμικό της με εγνωσμένης αξίας παίκτες.

Το who is who των παικτών

Ο Μιχάλης Μαρής είναι 26χρόνων (4/5/1988), αγωνίζεται ως αμυντικός. Την τελευταία σεζόν αγωνίστηκε στον Πανελευσινιακό με τον οποίο είχε 12 στμμετοχές. Έχει αγωνιστεί επίσης σε Αιγάλεω ,Παναχαϊκή,Βύζαντα, Αστέρα Μαγούλας.

Ο 24χρονος Γιάννης Ριγανάς (28/12/1989) ήταν πέρυσι ο βασικός γκολκίπερ της Καλαμάτας. Έχει επίσης θητεία στις ομάδες της Κέρκυρας, του Λεβαδειακού της Ρόδου, και του Αστέρα Ρεθύμνου.

Ξανθόπουλος: «Προσεκτικές και ποιοτικές επιλογές»

Για την ενίσχυση του ρόστερ μίλησε ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Γιάννης Ξανθόπουλος, τονίζοντας πως αυτό χτίζεται με προσεκτικές και ποιοτικές επιλογές. «Η στελέχωση της ομάδας προχωρά με βάση το σχεδιασμό και το ρόστερ του Ιωνικού χτίζεται με προσεκτικές και ποιοτικές επιλογές, με την απόλυτη εμπιστοσύνη και στήριξη της Διοικούσας Επιτροπής. Φιλοδοξία μας να καταστήσουμε πανίσχυρο τον Ιωνικό για το επερχόμενο πρωτάθλημα», ήταν τα λόγια του.

Πρώτη συγκέντρωση στη Νεάπολη

Τέλος, σήμερα πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Γήπεδο της Νεάπολης η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας και έγινε ελαφριάς μορφής προπόνηση, η οποία ήταν ανοιχτή στους φιλάθλους.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα