Φιλικό: Βέροια - ΠΑΣ Γιάννινα 0-1

Νίκος Τσιώκος
Φιλικό: Βέροια - ΠΑΣ Γιάννινα 0-1

bet365

Ο ΠΑΣ Γιάννινα αποδείχτηκε πιο έτοιμος από τη Βέροια και την κέρδισε 0-1 στο φιλικό που έγινε υπό βροχή στην πρωτεύουσα της Ημαθίας με πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Ίλιτς.

Χρήσιμα συμπεράσματα είχαν την ευκαιρία να βγάλουν οι Χοσέ Γκρανέρο και Γιάννης Πετράκης στο φιλικό της Βέροιας με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Αυτό διεξήχθη υπό βροχή στο Δημοτικό Στάδιο της πρωτεύουσας της Ημαθίας, με τον «Άγιαξ» να δείχνει ότι είναι πιο έτοιμος από τη «βασίλισσα του Βορρά», να έχει πρωταγωνιστεί τον Ίλιτς και να φτάνει στη νίκη.

Οι Ηπειρώτες στέκονταν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και στην πρώτη αξιόλογη φάση του ματς άνοιξαν το σκορ. Στο 15' ο Γιάκος βρήκε με ωραία κάθετη μπαλιά τον Σέρβο και αυτός πλάσαρε εύστοχα στο τετ α τετ με τον Χίναρντ. Το δυνατό σουτ του Λίλα στο 26' έφυγε ψηλά άουτ, ενώ η πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους ήταν στο 28'.

Ο Βάσκες εκτέλεσε το φάουλ, ο Αραγονές έπιασε την κεφαλιά, με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ, όπως και στο σουτ του Μπεν δύο λεπτά αργότερα, ενώ ήταν πεσμένος στο έδαφος. Ο ΠΑΣ θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο τέρμα στο 35', όπου ο Ίλιτς έβαλε τετ α τετ με τον Χίναρντ τον Τσουκαλά, ο οποίος πλάσαρε πάνω από τα δοκάρια.

Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε, με τις δύο ομάδες να έχουν από μία καλή φάση. Ο Μπεν μπήκε στην περιοχή στο 43' και έκανε το σουτ, με τον Μιχαήλ να βάζει την κόντρα, ενώ ο Ακόστα έπιασε ωραίο διαγώνιο σουτ στο 45', με τον Χίναρντ να αποκρούει δύσκολα σε κόρνερ. Στην επανάληψη έγιναν αρκετές αλλαγές, με τον Πετράκη να αλλάζει όλη την ενδεκάδα στο 72' και τον ρυθμό.

Πάντως, το δεύτερο 45λεπτο ξεκίνησε με δοκάρι για τη Βέροια. Στο 46' ο Μπεν μπήκε από δεξιά στην περιοχή και έκανε το πλασέ, με την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι και να καταλήγει άουτ. Επόμενη καλή φάση ήταν στο 61', όταν το σουτ του Σέντρικ λίγο έξω από την περιοχή πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Βελλίδη, με τους γηπεδούχους να εμφανίζουν σημάδια βελτίωσης στο δεύτερο μέρος.

Τα σουτ των Μουρατίδη, Μάνου στο 73' και στο 74' δε βρήκαν δίχτυα, όπως και η κεφαλιά του Μπέριου στο 82', την οποία απέκρουσε δύσκολα ο Χίναρντ. Το ματς, που το παρακολούθησαν και περίπου 800 φίλαθλοι, παρά τη βροχή που σε αρκετές περιπτώσεις ήταν πολύ δυνατή, ολοκληρώθηκε με την εκτέλεση φάουλ του Μπαργκάν στο 90, την οποία «έβγαλε» ο Σωτηρίου.

Οι συνθέσεις

Βέροια: Χίναρντ, Κατσούλης (46' Ουνγιαλίδης), Αραγονές (46' Μουρατίδης), Βέρτζος (85' Ρογγότης), Όστοϊτς (84' Μεληκιώτης), Βάσκες (46' Μ. Παπαδόπουλος, 78' Κάρλος Βίγια, υπό δοκιμήν), Παυλίδης (46' Σέντρικ), Βεργώνης (46' Τσιάμης), Καλτσάς (76' Πρίσλεϊ, υπό δοκιμήν), Μπεν (70' Μάνος), Ντόγος (46' Μπαργκάν).

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Ντάσιος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Κοροβέσης, Ακόστα, Λίλα, Τσουκαλάς, Τσάβες, Γιάκος, Ιλιτς.

Από το 72' και μετά αγωνίστηκαν οι: Σωτηριου, Μπεριος, Σκονδρας, Στρούνα, Κρητικός, Χαρίσης, Αυγενικού, Ηλιάδης, Νάκος, Σαπαλιδης, Ιωαννου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα