Παράσχος: «Ήρθαμε για να κερδίσουμε»

Παράσχος: «Ήρθαμε για να κερδίσουμε»

Μάκης Σταθάτος
Παράσχος: «Ήρθαμε για να κερδίσουμε»

bet365

Για τη νίκη θα παίξει ο Ατρόμητος στην αυριανή αναμέτρηση με την Σαράγεβο, όπως τόνισε ο Γιώργος Παράσχος στη συνέντευξη Τύπου. Σοβαρότητα και στα δύο παιχνίδια ζήτησε ο Βαγγέλης Νάστος. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΣΑΡΑΓΕΒΟ: ΜΑΚΗΣ ΣΤΑΘΑΤΟΣ

Ο τεχνικός του Ατρομήτου μίλησε για το 3-5-2 που έχει επιλέξει να παρατάξει την ομάδα του στον πρώτο αγώνα του γ΄ προκριματικού γύρου του Europa League, την εμπειρία που έχει από τις προηγούμενες συμμετοχές και τόνισε πως οι Περιστεριώτες θα παίξουν για τη νίκη.

Για το 3-5-2 που θα παίξει ο Ατρόμητος: «Θα ακολουθήσουμε αυτό το σχήμα το πιθανότερο. Μας πηγαίνει αυτός ο τρόπος παιχνιδιού και μπορούμε να γίνουμε και απειλητικοί με αυτό τον τρόπο. Δουλέψαμε τις τελευταίες δύο εβδομάδες πάνω σε αυτό τον τρόπο και νομίζω ότι μας πηγαίνει».

Για το αν είναι πιο έμπειρη η ομάδα φέτος: «Έχουμε αποκτήσει τη σχετική εμπειρία. Η ομάδα αυτή δεν έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια, έχει ομοιογένεια και φέτος περιμένουμε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Όταν μπουν οι Ούμπιδες και Τάτος θα παίξουμε ακόμα καλύτερο ποδόσφαιρο».

Για το ποιο θα είναι θετικό αποτέλεσμα: «Θα επιδιώξουμε να κερδίσουμε. Από εκεί πέρα και η ισοπαλία θα είναι καλό αποτέλεσμα. Δεν υποτιμάμε τον αντίπαλο. Είναι καλή μεσοεπιθετικά και σίγουρα θα παίξουν ρόλο και οι καιρικές συνθήκες. Ένας στεγνός αγωνιστικός χώρος θα ευνοήσει την ομάδα μου».

Για το αν θα είναι έτοιμοι Ούμπιδες και Τάτος στον επαναληπτικό: «Πιστεύω θα τους έχουμε. βελτιώνονται και οι δύο όσο περνούν οι μέρες και ανεβάζουν στροφές».

Νάστος: «50-50 το ματς»

Χαμηλούς τόνους κράτησε ο Βαγγέλης Νάστος για την αναμέτρηση της Πέμπτης. Ο αρχηγός του Ατρομήτου τόνισε ότι το ματς με την Σαράγεβο είναι 50-50 και πως αν η ομάδα του δείξει την απαιτούμενη σοβαρότητα θα πάρει την πρόκριση για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Για το τι χρειάζεται ο Ατρόμητος για την πρόκριση: «Πρέπει να είμαστε σοβαροί και στα δύο παιχνίδια. Έχουμε δουλέψει και είμαστε σε καλό επίπεδο. Να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε αυτή την πρόκριση».

Για την αντίπαλο του Ατρομήτου: «Είναι μια κλάση ανώτερη από την Χάουγκεσουντ. Έχει ποιότητα και δεν θέλω να πω ότι είμαστε το φαβορί. Το ματς είναι 50-50. Αλλά αν είμαστε σοβαροί μπορούμε να είμαστε αυτοί που θα πάρουμε την πρόκριση».

Για τον τρόπο που θα παίξει ο Ατρόμητος: «Ο Ατρόμητος έχει δείξει ότι δεν είναι ομάδα που περιμένει να χτυπήσει στην κόντρα. Είναι ομάδα που επιβάλλει τον ρυθμό της και μπορεί να παίξει ποιοτικό ποδόσφαιρο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα