Νέα συνάντηση για Ρομπίνιο

Δημήτρης Τομαράς
Νέα συνάντηση για Ρομπίνιο

bet365

Ο Αντριάνο Γκαλιάνι θα έχει εντός της ημέρας νέα συζήτηση με την πλευρά του Ρομπίνιο για την εξεύρεση λύσης για το μέλλον του.

Παρά τα όσα γράφονται και μεταδίδονται από την Ιταλία η υπόθεση του Ρομπίνιο παραμένει ανοιχτή. Ο Βραζιλιάνος δεν έχει κλείσει ακόμα σε ομάδα, οι προσφορές που υπάρχουν εξετάζονται και η Μαρίζα Ράμος, δικηγόρος και εκπρόσωπός του είναι σε διαρκή επαφή με την διοίκηση της Μίλαν. Ο Αντριάνο Γκαλιάνι πιέζει τον παίκτη και την πλευρά του ώστε να βρεθεί σύντομα λύση και να μπορέσει έτσι η ομάδα να απαλλαγεί από το μεγάλο του συμβόλαιο.

Οι «ροσονέρι» με τα χρήματα που θα διασφαλίσουν από το deal θα μπορέσουν να προχωρήσουν στην αγορά άλλου παίκτη για την επίθεση. Ο Ρομπίνιο δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει τελικώς την θέση του. Φέρεται να παρουσιάστηκε αρνητικός ως προς τον Ολυμπιακό σχετικά με το οικονομικό σκέλος. Οι Πειραιώτες άλλωστε είχαν ζητήσει τον δανεισμό του καλύπτοντας μέρος του συμβολαίου του και βάζοντας μία οψιόν αγοράς στην συμφωνία.

Η Μίλαν ήθελε να πουλήσει τον παίκτη και να εξασφαλίσει 5 εκατ. ευρώ. Οι προσφορές από το Κατάρ και τα ΗΑΕ δεν έχουν απορριφθεί ακόμα ενώ και η Ορλάντο μπορεί να βρει τα χρήματα για τον παίκτη. Η Φλαμένγκο προσπαθεί να παραμείνει στο... κόλπο για την απόκτησή του και οι επόμενες ώρες θα είναι κρίσιμες. Οι δύο πλευρές βέβαια θα έχουν ξανά σήμερα συνάντηση. Κάποιες ιταλικές πηγές πάντως δίνουν ακόμα ορισμένες πιθανότητες στον Ολυμπιακό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα