ΠΑΟΚ, αλλιώς εξωτερικό για Κλάους!

ΠΑΟΚ, αλλιώς εξωτερικό για Κλάους!

ΠΑΟΚ, αλλιώς εξωτερικό για Κλάους!

bet365

Ο ΠΑΟΚ καλείται στην επόμενη συνάντηση να συμφωνήσει με τον Αθανασιάδη, αλλιώς ο διεθνής επιθετικός θα ετοιμάσει βαλίτσες μόνο για το εξωτερικό.

Το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Στέφανου Αθανασιάδη παραμένει στην επικαιρότητα για τον ΠΑΟΚ από την στιγμή που δεν υπάρχει στο προσκήνιο κάποια άλλη μεταγραφή. Ο Σαββίδης και ο Κλάους τα είπαν, αλλά δεν συμφωνήσαν καθώς η διαφορά που χωρίζει τις δύο πλευρές, όπως και αν το δει κάποιος, είναι σημαντική.

Οι Θεσσαλονικείς πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων θα έχουν μια ακόμα επαφή με την πλευρά του διεθνούς φορ προκειμένου να βρουν την χρυσή τομή. Πιθανότατα εκτός του Ιβάν Σαββίδη θα είναι και ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ Ιάκωβος Αγγελίδης. Ξέρετε πως είναι αυτά «ανέβα λίγο εσύ να κατέβω λίγο εγώ». Η διαφορά όμως που χωρίζει τις δύο πλευρές είναι 100-150.000 ευρώ.

Βλέπει εξωτερικό

Αν σε περίπτωση που δεν βρεθεί λύση τότε ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει να χάσει ίσως το μεγαλύτερο περιουσιακό του στοιχείο χωρίς να βάλει ούτε ευρώ στα ταμεία του. Ο Κλάους, που θα τιμήσει το συμβόλαιο του με τον Δικέφαλο, θα αναζητήσει αλλού την τύχη του με κατεύθυνση στο εξωτερικό. Άλλωστε τα τελευταία δύο χρόνια στα γραφεία της ΠΑΕ έχουν φτάσει προτάσεις από διάφορες ομάδες, όμως υπήρχε αρνητική απάντηση από τους Θεσσαλονικείς. Αυτή την φορά όμως τα δεδομένα θα είναι διαφορετικά καθώς η πλευρά του ποδοσφαιριστής από τον Δεκέμβριου θα μπορεί να συζητά και να διαπραγματεύεται με οποιαδήποτε ομάδα.

Κανένα θέμα με Ολυμπιακό

Τις τελευταίες ώρες μπορεί να αναπτύχθηκε μια παραφιλολογία για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, όμως το θέμα «έκλεισε» καθώς υπήρξε διάψευση από τους Πειραιώτες. Ακόμα κι αν δεν υπήρχε αυτή η διάψευση, ακόμα και αν υπήρξε ή θα υπάρξει ενδιαφέρον των «ερυθρόλευκων» για τον Κλάους, ο τελευταίος δεν θέλει να πάει στο λιμάνι για πολλούς και διάφορους λόγους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα