Στάθης: «Καλύτερη επιλογή ο ΟΦΗ»

Στάθης: «Καλύτερη επιλογή ο ΟΦΗ»

Gazzetta team
Στάθης: «Καλύτερη επιλογή ο ΟΦΗ»

bet365

Ο Γιάννης Στάθης μίλησε για την προετοιμασία του ΟΦΗ, τη νέα σεζόν και χαρακτήρισε τους «Ομιλίτες» ως την καλύτερη επιλογή του.

Για την προετοιμασία στο Γκάρντερεν, το στάδιο που βρίσκεται ο ΟΦΗ αυτή τη στιγμή και τη νέα σεζόν μίλησε ο Γιάννης Στάθης στον τοπικό αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Κρήτης Athletic Radio 104,2. Ο 27χρονος δεξιός μπακ χαρακτήρισε τους «Ομιλίτες» ως την καλύτερη επιλογή για τον ίδιο και αναφέρθηκε στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για τη δεύτερη συνεχή προετοιμασία στο Γκάρντερεν: «Είναι ένα γνώριμο μέρος για μας και δόξα το Θεό γίνεται πολύ καλή δουλειά στο χτίσιμο της ομάδας».

Για τις διαφορές που υπάρχουν πέρυσι με φέτος: «Ο κάθε προπονητής έχει το δικό του στυλ. Και πέρυσι έγινε σοβαρή δουλειά και φέτος γίνεται ακόμα καλύτερη. Ο προπονητής έχει ένα πολύ καλό σταφ μαζί του. Σίγουρα για τον ποδοσφαιριστή είναι πολύ σημαντικό ο καθένας να έχει ξεχωριστό κομμάτι και να κάνει καθαρά αυτό που ξέρει 100%. Αυτό μας βοηθάει πολύ».

Για το τι να περιμένει φέτος ο κόσμος από την ομάδα: «Σίγουρα ένα διαφορετικό στυλ παιχνιδιού. Θέλει να περάσει τη δικιά του φιλοσοφία. Προσαρμοζόμαστε κι εμείς στο δικό του στυλ που θέλει να ακολουθήσουμε. Είναι νωρίς ακόμα, η τρίτη εβδομάδα προετοιμασίας. Είναι ένας πρωτόγνωρος τρόπος παιχνιδιού με ιδιαίτερη τεχνική και πιστεύω βαδίζουμε καλά».

Για το αν ταιριάζει στον ΟΦΗ περισσότερο το 4-4-2 ή το 4-4-3: «Δεν είμαι αρμόδιος για να απαντήσω σε αυτό. Στα φιλικά οι προπονητής δοκιμάζει σχήματα, παίκτες για να δουν τι ταιριάζει περισσότερο. Γίνονται κάποιες αλχημείες για να δει και ο προπονητής τι πρέπει να αλλάξει».

Για το τι πρέπει να κρατήσει ο ΟΦΗ: «Κρατάμε σίγουρα το πάθος που δείχνουμε στον αγωνιστικό χώρο. Είναι στοιχεία της ομάδας. Παιχνίδι με παιχνίδι προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε και νομίζω είμαστε σε καλό δρόμο».

Για το τι να περιμένουμε από τον ίδιο τη νέα περίοδο: «Έχω στο μυαλό μου πρώτα-πρώτα να έχω υγεία. Οι στόχοι μου συμβαδίζουν με την ομάδα και φυσικά είναι πρωταγωνιστικοί. Ξέρω πλέον την ομάδα και θέλω να βοηθήσω».

Για το γεγονός πως μετά τη φυγή Μπούρμπου φαίνεται να είναι «φαβορί» για τη θέση του βασικού: «Είναι καλό να υπάρχει υγιής ανταγωνισμός και ελπίζω να πάνε καλά για την ομάδα και για μένα και για την ομάδα».

Για τον αν μετά από τον ένα χρόνο παρουσίας θεωρεί καλή επιλογή τον ΟΦΗ: «Είναι η πιο καλή επιλογή που έχω κάνει. Νομίζω όταν αλλάζεις ομάδες χρειάζεσαι το χρόνο σου και είναι λίγο δύσκολο. Νομίζω προσαρμόστηκα γρήγορα και είμαι πολύ καλά».

Για την πειθαρχία που δείχνει στο παιχνίδι του: «Eίναι στοιχείο του χαρακτήρα μου και τα έχω και παικτικά. Προσπαθώ να προσφέρω το 100% που μπορώ για την ομάδα».

Γα την εικόνα που έχει από τους παίκτες που ήρθαν φέτος: «Έχουν έρθει με όρεξη και φιλοδοξίες και μακάρι να βοηθήσουν όσο μπορούν περισσότερο».

Για το νέο πρωτάθλημα: «Σίγουρα από τη στιγμή που πέφτουν τέσσερις ομάδες θα είναι πιο δύσκολο. Είναι πολλές ομάδες που βράζουν στο ίδιο καζάνι αν εξαιρέσεις 4-5 ομάδες».

Για το αν ο ΟΦΗ θα είναι έτοιμος στην πρεμιέρα: «Θα είμαστε έτοιμοι νομίζω. Σίγουρα δεν θα είμαστε 100% έτοιμοι όπως και όλες oι ομάδες. Θα είμαστε έτοιμοι σε μεγάλο βαθμό».

Για το ποιο θα είναι το όπλο του ΟΦΗ τη νέα σεζόν: «Δεν το συζητάμε, είναι η έδρα. Έχουμε επιπλέον δύναμη με τον κόσμο στο πλευρό μας και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε στο έπακρο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα