Στη Γερμανία ο Αστέρας

Νίκος Τσιώκος
Στη Γερμανία ο Αστέρας

bet365

Στη Γερμανία και το Μάιντς, όπου θα αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα, βρίσκεται από σήμερα το μεσημέρι η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης.

Για τη Γερμανία και το Μάιντς αναχώρησε σήμερα το πρωί η αποστολή του Αστέρα, η οποία έφτασε σήμερα το μεσημέρι και κατέλυσε στο ξενοδοχείο, όπου θα παραμείνει μέχρι την επιστροφή στη βάση της.

Οι Αρκάδες έχουν το μυαλό τους μόνο στο αυριανό ματς με τη Μάιντς (31/7 21:30) και το βράδυ θα πραγματοποιήσουν την τελευταία τους προπόνηση στο «Coface Arena», όπου θα διεξαχθεί η αναμέτρηση, ενώ θα προηγηθεί η συνέντευξη Τύπου του Στάικου Βεργέτη, ο οποίος τη χαρακτήρισε πρόκληση και ραντεβού με την ιστορία μιλώντας στην κάμερα της Nova.

«Είναι ένα ραντεβού με την ιστορία. Ένα παιχνίδι πρόκληση, φιλοδοξίας και καριέρας για τους παίκτες. Ωραίες εμπειρίες αυτές. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο και πρέπει να τις χαιρόμαστε, πέρα του επαγγελματισμού μας. Η εποχή δε βολεύει από κάθε άποψη.

Όσο το μοντάρισμα της ομάδας είναι σε διαδικασία και δεν έχει ολοκληρωθεί και με έναν θεωρητικά πιο αδύνατο αντίπαλο να παίζεις προβληματίζεσαι και σίγουρα δυσκολεύεσαι. Όμως εμείς είμαστε επαγγελματίες, ξέρουμε ότι αυτή είναι η δουλειά μας, αυτές είναι οι συνθήκες τη δεδομένη χρονική περίοδο και θα προσπαθήσουμε να παλέψουμε μέσα από αυτές τις συνθήκες», είπε, αρχικά.

Στη συνέχεια, μίλησε:

Για τον στόχο του Αστέρα Τρίπολης στο παιχνίδι με τη Μάιντς: «Θα κυνηγήσουμε και τα δύο. Δηλαδή όταν δεν έχουμε τη μπάλα, να κρατήσουμε το μηδέν και όταν έχουμε τη μπάλα, θα προσπαθήσουμε να βάλουμε γκολ».

Για το πώς θα παρατάξει την ομάδα του στη συγκεκριμένη αναμέτρηση: «Δεν είναι πολλές οι ημέρες που δουλέψαμε μετά το δεύτερο παιχνίδι με τη Ροβανιέμι, όμως είναι διαφορετικό το ύφος και το στυλ που θα προσεγγίσουμε το παιχνίδι. Οι παίκτες έχουν καταλάβει τι πρέπει να κάνουν και πιστεύω να βγει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα