«Οχι» Ρομπίνιο σε Ολυμπιακό

Δήμος Μπουλούκος
«Οχι» Ρομπίνιο σε Ολυμπιακό

bet365

Αρνητική φαίνεται να είναι η απάντηση του Ρομπίνιο στον Ολυμπιακό, όπως μετέδωσαν οι Ιταλοί. Το θέμα δείχνει να... κόλλησε στο οικονομικό.

Όπως γράφει η ιστοσελίδα Milanlive, που επικαλείται πληροφορίες της Gazzetta dello Sport το θέμα Ρομπίνιο παίρνει αρνητική τροπή. Πάντα σύμφωνα με τους Ιταλούς, η πρόταση που κατέθεσαν οι ερυθρόλευκοι δεν ήταν ικανοποιητική τόσο για τον Ρομπίνιο όσο και για την Μίλαν, με αποτέλεσμα οι δύο πλευρές να στρέφονται στις υπόλοιπες προτάσεις, που έχουν φτάσει στην ομάδα για τον ποδοσφαιριστή. Ο παίκτης πάντως ήταν θετικός στην προοπτική των Πειραιωτών και την σκεφτόταν σοβαρά, όπως σας είχαμε γράψει χθες από το Gazzetta.gr. Το βασικό του πρόβλημα ήταν το κασέ του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα