Φιλικό: Ντε Χαάγκ - ΟΦΗ 1-0

Φιλικό: Ντε Χαάγκ - ΟΦΗ 1-0

Νίκος Τσιώκος
Φιλικό: Ντε Χαάγκ - ΟΦΗ 1-0

bet365

Ο ΟΦΗ παρουσίασε δύο πρόσωπα σε κάθε ημίχρονο του φιλικού με την Ντε Χαάγκ και γνώρισε νέα ήττα, αυτή τη φορά με 1-0.

Από ένα πρόσωπο σε κάθε ημίχρονο παρουσίασε ο ΟΦΗ στο τρίτο φιλικό παιχνίδι επί ολλανδικού εδάφους, όπου αντίπαλος ήταν η Ντε Χαάγκ. Ξεχώρισαν Στάθης και Σίσιτς με τον πρώτο να είναι σταθερός στα αμυντικά του καθήκοντα για όσο διάστημα αγωνίστηκε, και τον Σλοβένο να δίνει πνοή στην ομάδα του Γκατούζο με την είσοδό του στην επανάληψη. Οι Κρητικοί έπαιξαν για πρώτη φορά με 4-3-3 κάτι που φάνηκε στο πρώτο ημίχρονο αφού δεν μπορούσαν να κυκλοφορήσουν την μπάλα, ενώ οι Ολλανδοί γίνονταν ολοένα και πιο απειλητικοί μετά το 16', όταν είχαν την πρώτη τους ευκαιρία στο ματς.

Το σουτ του Βαν Ντούινεν πέρασε άουτ, με τον φορ της Ντε Χαάγκ να... προειδοποιεί με διπλή ευκαιρία στο 31'. Αρχικά, αστόχησε με κεφαλιά προ κενής εστίας και στη συνέχεια νικήθηκε από τον Δασκαλάκη, που απέκρουσε το πλασέ του και παραχώρησε κόρνερ. Τελικά, αυτός που σκόραρε ήταν ο Άλμπερτ, ο οποίος στο 39' βρήκε δίχτυα με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή.

Στην επανάληψη οι «Ομιλίτες» προσπάθησαν να κυκλοφορήσουν την μπάλα και να ασκήσουν πίεση, κάτι που δυσκόλεψε την Ντε Χαάγκ. Μάλιστα, στο τελευταίο εικοσάλεπτο είχε τις καλές στιγμές για να φέρει το ματς στα ίσια. Ο Μιλιάζες εκτέλεσε το κόρνερ στο 73', με τον Χάνσεν να αποκρούει την κεφαλιά του Μακρή, ενώ αυτή του Κάλαϊτζιτς δύο λεπτά αργότερα κατέληξε άουτ.

Η ομάδα του Ηρακλείου δεν μπόρεσε να σκοράρει ούτε στο 85', όπου το σουτ του Σίσιτς απέκρουσε ο Χάνσεν, και το 1-0 έμεινε μέχρι τέλους για να γνωρίσει μία ακόμα ήττα. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τζενάρο Γκατούζο ήταν ξανά το πρόσωπο του αγώνα, με αρκετούς φιλάθλους να βγάζουν φωτογραφίες μαζί του πριν από την έναρξη του αγώνα και να τον χειροκροτούν κατά τη διάρκεια αυτού.

ΟΦΗ: Δασκαλάκης, Στάθης (61' Μονιάκης), Μιλιάζες, Φαζός, Τριποτσέρης, Μπανούσης (46' Κάλαϊτζιτς), Φραγκουλάκης (72' Τζορτζ), Μακρής, Ροβίθης, Κουτσιανικούλης (46' Σίσιτις), Πετρόπουλος (61' Αρτόλα).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα