Ξεκαθαρίζει οριστικά για Μήτρογλου

Δημήτρης Τομαράς
Ξεκαθαρίζει οριστικά για Μήτρογλου

bet365

Η πλευρά του Κώστα Μήτρογλου θα έχει μέσα στον Αύγουστο την τελική της συνάντηση με τους ιθύνοντες της Φούλαμ για να καθοριστεί το μέλλον του.

Ο «Μητρογκόλ» θα έχει τον Αύγουστο τη νέα και τελική επαφή του με την διοίκηση της Φούλαμ για να βρεθεί η απαιτούμενη λύση για εκείνον. Ο διεθνής φορ θα μιλήσει με τους εκπροσώπους των «Κότατζερς» με την υπόθεσή του να αναμένεται να αποσαφηνιστεί το αργότερο έως το τέλος του συγκεκριμένου μήνα. Ο Μήτρογλου έχει ήδη απορρίψει την πρόταση της Τραμπζονσπόρ ενώ η ομάδα του έχει ήδη ρίξει... πόρτα σε συλλόγους όπως η Σεντ Ετιέν, που ζήτησαν τον δανεισμό του.

Η Φούλαμ επιμένει πως θέλει να τον πουλήσει και όχι να τον δώσει ως δανεικό ενώ οι φήμες, τα σενάρια και οι πληροφορίες για τον Ολυμπιακό δεν έχουν σταματήσει. Ο Μήτρογλου βλέπει άκρως θετικά κάθε ανταγωνιστικό πρωτάθλημα απ' όπου μπορεί να έχει πρόταση και περιμένει. Όπως φαίνεται η υπόθεσή του πρόκειται να... τραβήξει αρκετά και να... ταλαιπωρήσει και άλλο τον Κώστα Μήτρογλου, που δεν έχει την πρόθεση να ακολουθήσει την ομάδα του στην Championship.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα