Τρέξιμο στο δάσος, τένις και μπάσκετ στον Πανθρακικό

Νίκος Τσιώκος
Τρέξιμο στο δάσος, τένις και μπάσκετ στον Πανθρακικό

bet365

Τρέξιμο στο δάσος, τένις και μπάσκετ περιλαμβάνει η προετοιμασία του Πανθρακικού επί πολωνικού εδάφους.

Έπειτα από το νικηφόρο φιλικό με την Αστόντ, οι παίκτες του Πανθρακικού έκαναν χαλάρωμα στα πλαίσια αποθεραπεία. Ωστόσο, ο Άκης Μάντζιος δε θέλησε να κουράσει τους ποδοσφαιριστές του την αμέσως επόμενη ημέρα του αγώνα και γι' αυτό οι ακρίτες έκαναν τρέξιμο στο δάσος υπό την καθοδήγηση του Γρηγόρη Μπίζα.

Ο άνθρωπος που έχει αναλάβει τη φυσική κατάσταση των παικτών βρήκε μία εξαιρετική διαδρομή στο δάσος, το οποίο περιβάλλει το ξενοχείο όπου διαμένει η αποστολή του συλλόγου της Κομοτηνής. Μάλιστα, η συνέχεια περιελάμβανε τένις και μπάσκετ, με κάποιους να δείχνουν πως έχουν κι εκεί ταλέντο.

Όσο για τη σημερινή προπόνηση, περιείχε ασκήσεις με βάρη το πρωί και τακτική και τελειώματα φάσεων το απόγευμα. Έτσι, η ομάδα της Θράκης συνεχίζει σε αμείωτους ρυθμούς την προετοιμασία της στην Πολωνία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα