Ανακοίνωσε Γουάλας η Ξάνθη

Νίκος Τσιώκος
Ανακοίνωσε Γουάλας η Ξάνθη

bet365

Την όγδοη μεταγραφή της πραγματοποίησε σήμερα η Ξάνθη, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του 27χρονου Βραζιλιάνου αριστερού μπακ, Φερνάντο Περέιρα Γουάλας.

Όπως ήταν γνωστό τις τελευταίες ώρες, η Ξάνθη ήταν κοντά σε συμφωνία με τον Φερνάντο Περέιρα Γουάλας. Αυτό έγινε και η Σκόνταν ανακοίνωσε την απόκτηση του 27χρονου Βραζιλιάνου αριστερού μπακ πραγματοποιώντας έτσι την όγδοη μεταγραφή της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Σκόντα Ξάνθη

Η Π.Α.Ε. SKODA ΞΑΝΘΗ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Fernando Pereira Wallas.

Το who is who

Ο Φερνάντο Περέιρα Γουάλας γεννήθηκε στις 29 Οκτωβρίου 1986 στην περιοχή Σερκίλιο της Βραζιλίας. Ξεκίνησε την καριέρα του από τη χώρα του και τη Σάο Κάρλος, και το 2005 ξενιτεύτηκε για λογαριασμό της Σέριφ Τίρασπολ από τη Μολδαβία. Ακολούθησε η Φρέντικσταντ από τη Νορβηγία το 2008, απ' όπου τον Αύγουστο του 2010 πήρε μεταγραφή για τη Γάνδη.

Στο Βέλγιο έμεινε για τρία χρόνια, καθώς πέρυσι έμεινε ελεύθερος και πήγε στην Ουκρανία και στη Χόβερλα. Μετράει 32 συμμετοχές, 1 γκολ και 6 ασίστ στη Jupiler Pro League, ενώ έχει αγωνιστεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ (1 συμμ.) και στο Γιουρόπα Λιγκ (6 συμμ., 1 γκολ).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα