Ισά: «Χαρούμενοι με την ομάδα και τον κόσμο»

Ισά: «Χαρούμενοι με την ομάδα και τον κόσμο»

Δημήτρης Τομαράς
Ισά: «Χαρούμενοι με την ομάδα και τον κόσμο»

bet365

O Πιέρ Ισά σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην καλή εικόνα του Ολυμπιακού στις ΗΠΑ. Χάνει την Σίτι λόγω Εθνικής ο Ντινγκά.

Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού μίλησε στην συνδρομητική τηλεόραση για:

Τον αγώνα με την Λίβερπουλ: Συνεχίζουμε να δείχνουμε καλή εικόνα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως συνεχίζουμε να χτίζουμε μια καινούργια ομάδα. Οι παίκτες έπαιξαν καλά. Όλη ομάδα είχε μια καλή εμφάνιση Για εμένα δεχτήκαμε ένα άτυχο γκολ, όμως είχαμε πολλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσουμε και γενικότερα τα παιδιά ήταν εξαιρετικοί σήμερα. Μπορεί το αποτέλεσμα να μην ήταν θετικό, όμως η εικόνα της ομάδας ήταν πολύ θετική.

Την πρόοδο των Πειραιωτών κόντρα στους Reds σε σχέση με πέρυσι: Σίγουρα από το ματς του περσινού καλοκαιριού στο «Άνφιλντ», η ομάδα έχει προοδεύσει αρκετά. Νομίζω πως το δείξαμε και στα δυο ματς με τις Μίλαν και Λίβερπουλ. Πρόκειται για δυο σπουδαίες ευρωπαϊκές ομάδες. Το πρώτο ματς το κερδίσαμε, όμως σήμερα νομίζω πως η ισοπαλία θα ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα και για τις δυο ομάδες. Βρισκόμαστε στην προετοιμασία και θα πρέπει να είμαστε θετικοί και να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά.

Την σημασία του τουρνουά: «Όπως είπε και ο Κριστιάν, νομίζω πως είναι σημαντικό για εμάς που βρισκόμαστε εδώ. Ο πρόεδρος μας έχει ζητήσει να παρουσιάσουμε την καλύτερη δυνατή εικόνα του Ολυμπιακού σε όλο τον κόσμο και ειδικά σε αυτό το τουρνουά, το οποίο το παρακολουθούν νομίζω περισσότερες από 150 χώρες. Ήρθαμε εδώ για να παίξουμε τις καλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες. Είμαστε χαρούμενοι με την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα, αλλά και με την παρουσία των φιλάθλων μας εδώ. Νομίζω πως αυτά είναι τα σημαντικότερα».

Στο αγωνιστικό σκέλος στην Εθνική ομάδα του Κονγκό κλήθηκε ξανά ο Ντελβίν Ντινγκά. Η κλήση του αφορά στην ρεβάνς του Σαββάτου με την Ρουάντα για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα. Έτσι ο Ντινγκά θα χάσει και τον αγώνα με την Μάντσεστερ Σίτι. Ο Κονγκολέζος διεθνής χαφ είχε χάσει το ματς με την Μίλαν λόγω των υποχρεώσεών του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα