Eνα εκατομμύριο από τον... φίλο Αλαφούζο

Eνα εκατομμύριο από τον... φίλο Αλαφούζο

Νίκος Αθανασίου
Eνα εκατομμύριο από τον... φίλο Αλαφούζο

bet365

Μπορεί από την ΠΑΕ να έλεγαν οτι η άνοδος 1 εκατ. στον μετρητή της Συμμαχίας ήρθε από τις εγγραφές, αλλά όλα δείχνουν για άλλη μια φορά Γιάννη Αλαφούζο.

Ξαφνική άνοδος ενός εκατομμυρίου ευρώ στον μετρητή των εσόδων της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας»...

Τις τελευταίες ημέρες, τα χρήματα που είχαν μαζευτεί από τις εγγραφές στο σωματείο κόντευαν να περάσουν το εκατομμύριο, όμως την Τρίτη υπήρξε εισροή ρευστού που έφτασε το ποσό στα 1.995.653,5 ευρώ.

Από την ΠΑΕ έλεγαν πως τα χρήματα αυτά είναι από τους φίλους του «τριφυλλιού», όμως η γενικότερη αίσθηση που υπάρχει είναι οτι προέρχονται από τον Γιάννη Αλαφούζο.

Άλλωστε ο πρόεδρος της ομάδας, ουδέποτε διατυμπανίζει τις οικονομικές του... ενέσεις στην ομάδα και όποτε βάζει το χέρι στην... τσέπη, φροντίζει να κρατάει χαμηλούς τόνους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα