Το καλωσόρισμα στον Μιχαλάκη στο Ντιμάρο (vid & pics)

Νίκος Τσιώκος
Το καλωσόρισμα στον Μιχαλάκη στο Ντιμάρο (vid & pics)

bet365

Ο Νίκος Μιχαλάκης παρακολούθησε το φιλικό με τη Νάπολι, με τον εκφωνητή του γηπέδου στο Ντιμάρο να τον καλωσορίζει και τον πρόεδρο της Καλλονής να κερδίζει το χειροκρότημα. Συνομιλία και με Ντε Λαουρέντις.

Στην Ιταλία και στο Ντιμάρο βρέθηκε χθες ο Νίκος Μιχαλάκης, ο οποίος παρακολούθησε το φιλικό της Καλλονής με τη Νάπολι. Πριν από την έναρξη αυτού ο πρόεδρος του συλλόγου της Μυτιλήνης είχε την... τιμητική του. Συγκεκριμένα, ο εκφωνητής του γηπέδου τον καλωσόρισε και μετέφερε τις ευχές του για κατάκτηση του Σκουντέτο και καλή πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Κάτι που έφερε το χειροκρότημα και τα επιφωνήματα από τους περίπου 3000 φιλάθλους των «παρτενοπέι», που κατά τη διάρκεια του αγώνα φώναζαν ρυθμικά το όνομα της ομάδας της Λέσβου. Από εκεί και πέρα, τον κ. Μιχαλάκη καλωσόρισε στην ανάπαυλα του ημιχρόνου και Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις.

Οι δύο άνδρες συνομίλησαν για λίγο, με τον πρόεδρο της ΑΕΛΚ να ευχαριστεί αυτόν της Νάπολι για τη φιλοξενία και να του εύχεται η ομάδα του να κατακτήσει το πρωτάθλημα και καλή επιτυχία στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Από την πλευρά του, ο Ντε Λαουρέντις τον ευχαρίστησε για το ταξίδι που έκανε μέχρι εκεί η Καλλονή, ενώ συνομίλησε μαζί του και μετά το σφύριγμα της λήξης για να του εκφράσει την προθυμία του να τον βοηθήσει σε ό,τι χρειαστεί καθ' όλη τη διάρκεια της παραμονής του στη γειτονική χώρα.

Δείτε στη gallery το βίντεο που ανέβασε η Καλλονή στο επίσημο κανάλι της στο youtube και τις φωτογραφίες που ανέβηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα