Τέσσερα προβλήματα στη Βέροια

Τέσσερα προβλήματα στη Βέροια

Νίκος Τσιώκος
Τέσσερα προβλήματα στη Βέροια

bet365

Τέσσερα προβλήματα υπάρχουν στη Βέροια, με τους Αμαραντίδη, Αραγονές, Εσπάρθα και Βασιλειάδη να νιώθουν ενοχλήσεις και να είναι αμφίβολοι για το αυριανό φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Με προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία της Βέροιας στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας. Η «βασίλισσσα του Βορρά» έκανε δύο προπονήσεις το πρωί και το απόγευμα, με τους Αμαραντίδη, Αραγονές, Εσπάρθα και Βασιλειάδη να αισθάνονται μικροενοχλήσεις. Έτσι, είναι αμφίβολη η συμμετοχή τους στο αυριανό φιλικό (30/7) με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αυτό θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο της Βέροιας και θα ξεκινήσει στις 18:30, με την είσοδο να είναι ελεύθεροι για τους φιλάθλους. Τέλος, σε ό,τι έχει να κάνει με το μεταγραφικό σκέλος, ο σύλλογος της Ημαθίας αναμένεται να κλείσει επιθετικό μέχρι την προσεχή Πέμπτη (31/7).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα