Ερυθρόλευκη σχολή και στη Βούλα

Ερυθρόλευκη σχολή και στη Βούλα

Δημήτρης Τομαράς
Ερυθρόλευκη σχολή και στη Βούλα

bet365

Το δίκτυο των σχολών του Ολυμπιακού στην Αθήνα επεκτείνεται με την ένταξη της σχολής της Βούλας σε αυτό. Πλέον οι σχολές του είναι 11 τον αριθμό.

Στα νότια προάστια και συγκεκριμένα στην περιοχή της Βούλας, ξεκινά η λειτουργία μίας νέας σχολής ποδοσφαίρου στελεχωμένη από ανθρώπους που στο παρελθόν τίμησαν την φανέλα του Ολυμπιακού. Στις άρτιες και υψηλών προδιαγραφών αθλητικές εγκαταστάσεις «Star Football Club», οι νεαροί άσοι θα μαθαίνουν πλέον τα μυστικά του ποδοσφαίρου με την σφραγίδα της διεύθυνσης Ακαδημίας της ομάδας. Τα στοιχεία επικοινωνίας της σχολής είναι τα εξής: διεύθυνση: Λεωφόρος Αλκυονίδων 4 (Α' πλαζ Βούλας), Βούλα σταθερό: 211 4030 455, 211 4030 458, Κινητό: 6974972579, E-mail: [email protected].

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα