O Zέκα στο gazzetta για το Σταντάρ Λιέγης-Παναθηναϊκός

O Zέκα στο gazzetta για το Σταντάρ Λιέγης-Παναθηναϊκός

Νίκος Αθανασίου
O Zέκα στο gazzetta για το Σταντάρ Λιέγης-Παναθηναϊκός

bet365

Ο Κάρλος Ζέκα μίλησε στο gazzetta.gr ενόψει της αναμέτρησης με την Σταντάρ Λιέγης και ξεκαθάρισε πως ο Παναθηναϊκός θα κάνει τα πάντα για την πρόκριση.

Λίγα λεπτά πριν μπει στο αεροπλάνο για το Βέλγιο, ο Κάρλος Ζέκα μίλησε στον απεσταλμένο του gazzetta.gr, Νίκο Αθανασίου, δείχνοντας ξεκάθαρα την διάθεση που υπάρχει αυτή την στιγμή στο «τριφύλλι» για το παιχνίδι με την Σταντάρ Λιέγης το βράδυ της Τετάρτης.

Ο Πορτογάλος αρχηγός μίλησε για μάχη και τόνισε πως θα κάνει τα πάντα, ώστε μαζί με τους συμπαίκτες του να περάσουν στον επόμενο γύρο.

«Είναι ένα σημαντικό αλλά όχι το καθοριστικό παιχνίδι, καθώς υπάρχει και το δεύτερο παιχνίδι στην έδρα μας. Περιμένουμε μία δύσκολη αναμέτρηση αλλά θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να επιστρέψουμε στην Αθήνα με ένα θετικό αποτέλεσμα».

-Ποια είναι η άποψη σου για την Σταντάρ Λιέγης;

«Έχουμε παρακαλουθήσει όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για αυτούς. Είναι ένα καλό σύνολο, με αξιόλογους ποδοσφαιριστές. Είναι ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες και σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να χάσουμε αύριο».

-Το κλειδί για ένα καλό αποτέλεσμα;

«Να παίξουμε με συγκέντρωση και να μην κάνουμε το εύκολο λάθος. Σε αυτό το επίπεδο τα λάθη σε βάζουν μπελάδες. Επίσης τα όποια λάθη της Στάνταρ Λιέγης, πρέπει να τα εκμεταλλευθούμε και να σκοράρουμε, επιστρέφοντας με ένα καλό αποτέλεσμα».

-Ένα γκολ ή μηδενικό παθητικό;

«Αυτό που προτιμώ εγώ είναι να μην χάσουμε αυτό το παιχνίδι. Να σκοράρεις εκτός είναι πολύ σημαντικό και αυτό θέλουμε να κάνουμε αλλά όχι με... τρελό μυαλό. Με προσοχή και σύνεση, καθώς ξέρουμε ότι υπάρχει το παιχνίδι στην Αθήνα».

-Είστε έτοιμοι για να διεκδικήσετε το όνειρο για το Τσάμπιονς Λιγκ;

«Παλέψαμε αρκετά για να είμαστε εδώ τώρα και αυτό που θέλουμε να δείξουμε σε όλους αλλά και σε εμάς τους ίδιους είναι πως θα παλέψουμε για να παίξουμε στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση που αποτελεί όνειρο για κάθε παίκτη».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα