Ανακοίνωσε Καλογεράκη ο Άρης

Ανακοίνωσε Καλογεράκη ο Άρης

Ανακοίνωσε Καλογεράκη ο Άρης

bet365

Την απόκτηση του Μανώλη Καλογεράκη ανακοίνωσε ο Άρης. Ο 22χρονος τερματοφύλακας υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Επισκοπή.

Παίκτης του Άρη θα είναι για τη νέα σεζόν ο Μανώλης Καλογεράκης. Οι «κίτρινοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του 22χρονου τερματοφύλακα ο οποίος την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στην Επισκοπή.

Ο Μανώλης Καλογεράκης γεννήθηκε στις 12/03/1992 στα Χανιά, έχει ύψος 1,85 και βάρος 85 κιλά. Την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Football League με την φανέλα της Επισκοπής (23 συμμετοχές), ενώ ξεκίνησε την καριέρα του από τον ΑΟ Χανίων στον οποίο αγωνίστηκε από το 2009 έως το 2012, ενώ έχει διατελέσει διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των Νέων.

«Τιμή που θα αγωνίζομαι στον Άρη»

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου, ο Μανώλης Καλογεράκης, δήλωσε την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ: «Η ολοκλήρωση της μεταγραφής μου στον Άρη είναι η πιο σημαντική εξέλιξη μέχρι τώρα στην καριέρα μου. Έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα και είναι τιμή που θα φοράω την φανέλα της. Όλοι γνωρίζουν τη δυναμική του Άρη και την συμπαράσταση που έχει από τον κόσμο του. Ανυπομονώ να αγωνιστώ μπροστά τους. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Καλαϊτζίδη, αλλά και σε όσους πίστεψαν σε μένα και θα προσπαθήσω να τους δικαιώσω με την παρουσία μου στο γήπεδο».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα