Στην προπόνηση της Ρεάλ Μαδρίτης ο Ντελ Πιέρο (pics)

Στην προπόνηση της Ρεάλ Μαδρίτης ο Ντελ Πιέρο (pics)

Θοδωρής Βασίλης
Στην προπόνηση της Ρεάλ Μαδρίτης ο Ντελ Πιέρο (pics)

bet365

Έναν απρόσμενο επισκέπτη είχε η αποστολή της Ρεάλ Μαδρίτης στο Λος Άντζελες. Ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο βρέθηκε στην τελευταία προπόνηση των Μαδριλένων στο UCLA.

Ο άλλοτε αρχηγός της Γιουβέντους χαιρέτησε σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές της «βασίλισσας» και στη συνέχεια μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Κάρλο Αντσελότι με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στους «μπιανκονέρι». «Ήρθα να χαιρετήσω τον Κάρλο Αντσελότι. Είναι ο καλύτερος προπονητής και είμαι χαρούμενος που κατέκτησε το δέκατο. Ήταν μία ωραία στιγμή γι αυτόν και την Ρεάλ Μαδρίτης», ανέφερε αρχικά ο Ντελ Πιέρο ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στα παιχνίδια που είχε δώσει απέναντι στην Ρεάλ.

«Έχω αγωνιστεί αρκετές φορές αντίπαλος της Ρεάλ και είναι πάντα συναρπαστικό στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου απέναντι σε έναν τόσο σπουδαίο σύλλογο. Τώρα έχει ενισχυθεί αρκετά καλά. Παρακολούθησα τον Χάμες στο Παγκόσμιο Κύπελλο και είναι ένας τρομερός παίκτης. Είναι νέος κι έχει πολλές δυνατότητες. Επίσης ο Κρόος θα ταιριάξει απόλυτα και θα είναι ένας σημαντικός ποδοσφαιριστής για την Ρεάλ».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα