Αυτή είναι η Σταντάρ Λιέγης!

Αυτή είναι η Σταντάρ Λιέγης!

Αυτή είναι η Σταντάρ Λιέγης!

bet365

Λίγες ώρες πριν τη σέντρα στη Λιέγη και ο συνεργάτης του Gazzetta.gr Zερόμ Βιντοτό σας φέρνει τη Σταντάρ στο... πιάτο σας. Η ενδεκάδα της αντιπάλου των «πρασίνων» και ο κάθε παίκτης στο μικροσκόπιο!

Η Σταντάρ Λιέγης επιβλήθηκε στο χαλαρό 3-0 της Σαρλερουά και ο Γκάι Λουσόν δεν έχει λόγο να... αλλάξει σχήμα και πρόσωπα για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. Ο Καβασίμα κάτω από τα δοκάρια, ο Σταμ στο δεξί άκρο της άμυνας, ο Βαν Ντάμε αριστερά και οι Αρλσάναγκιτς, Τεϊσέιρα στο κέντρο της άμυνας. Μαρκέ - Λουμάνζα τα δυο αμυντικά χαφ, ο αριστεροπόδαρος Καρσελά στα δεξιά και ο Μπία στα αριστερά.

Ο Ντε Καμάργκο πίσω από τον Εζεκίελ. Η απειρία πάντως του Λουμάνζα δεν αποκλείεται να τον κρατήσει στον πάγκο και τη θέση του να πάρει ο Μπουλό. Οσο για τον εξαιρετικό Μποκού, ο παίκτης μόλις επέστρεψε στις προπονήσεις και δεν είναι ακόμα έτοιμος. Ο ρεπόρτερ της Σταντάρ Λιέγης στην εφημερίδα «La Meuse» και συνεργάτης του Gazzetta.gr, Zερόμ Βιντοτό αναλύει τα θετικά και τα αρνητικά της αντιπάλου του Παναθηναϊκού.

Καβασίμα: Αξιόπιστος κίπερ με καλή χρονιά το 2013-2014. Είχε 19 ματς που δεν δέχθηκε γκολ. Επανήλθε πιο μετά λόγω Μουντιάλ. Το πρόβλημά του είναι στις εξόδους που δεν είναι τόσο σταθερός.

Σταμ: Καλός παίκτης και αμυντικά και επιθετικά. Είναι 50-50 για το εάν είναι βασικός. Δεν είναι ο τύπος του εγκεφαλικού παίκτη. Eχει καλές τοποθετήσεις, αλλά θα προτιμούσαν οι φίλοι της ομάδας να παίξει ο Σιμάν.

Τεσέιρα: Είναι ο μόνος καινούριος της βασικής ενδεκάδας. Έχει μεγάλη εμπειρία στην Ευρώπη έχοντας παίξει με την Χάιφα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν μπορεί να εντοπίσει κανείς εύκολα αρνητικά στοιχεία του. Ίσως έχει πρόβλημα στο να κρατάει όσο πρέπει την μπάλα στα πόδια του.

Αρσλάναγκιτς: Δυνατός και με καλή σωματοδομή και φυσική κατάσταση. Μερικές φορές είναι αργός στις επιστροφές. Με γρήγορους φορ μπορεί να έχει πρόβλημα.

Βαν Ντάμε: Ο αρχηγός της ομάδας είναι παίκτης με δύναμη και καλή φυσική κατάσταση. Καλός με την μπάλα στα πόδια. Όπως και ο Αρσλάναγκιτς αντιμετωπίζει προβλήματα όταν έχει απέναντί του γρήγορους παίκτες στα άκρα ή την κορυφή της επίθεσης.

Καρσελά: Παίκτης που θα κάνει τρελά πράγματα στο γήπεδο ή θα είναι η πρώτη αλλαγή του τεχνικού. Οταν πιάσει ρυθμό μπορεί να προκαλέσει πολλά ρήγματα, να κάνει επελάσεις και να βοηθήσει στο σκοράρισμα. Οταν χάσει τον ρυθμό είναι... φάντασμα στον αγωνιστικό χώρο. Μπορεί να δώσει εκρηκτικό ρυθμό στο ματς, αλλά θα αφήσει πολλές φορές ακάλυπτες τον μπακ του.

Μαρκέ: Πέρσι έπαιξε κόντρα στην Ξάνθη για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ. Εχει καλά περάσματα, αλλά δεν είναι τόσο δυνατός. Πρέπει να βελτιώσει το αμυντικό κομμάτι.

Λουμάνζα: Είναι ο παίκτης - έκπληξη μέχρι τώρα... Από τον περσινό του δανεισμό σε ομάδα β' κατηγορίας, βασικός σε ματς προκριματικών για το Τσάμπιονς Λιγκ. Εχει δουλέψει πολύ σκληρά, δυνατός, ταχύτατος μπορεί να παίξει τόσο ως κεντρικό χαφ όσο και ως αριστερός χαφ.

Μπία: Την Παρασκευή ήταν ο κορυφαίος απέναντι στη Σαρλερουά. Ο παίκτης που μπορεί να ανοίξει ένα παιχνίδι, να δημιουργήσει φάσεις και να σκοράρει. Εξαιρετική τεχνική κατάρτιση, αλλά από άμυνα... Κάτι σαν τον Καρσελά!

Ντε Καμάργκο: Εμπειρος παίκτης, πολύ καλός ως δεύτερος φορ. Δυνατός στο ψηλό παιχνίδι, βλέπει γήπεδο και μπορεί να δημιουργήσει την ιδανική φάση. Δεν είναι πλέον τόσο γρήγορος... Ωστόσο, είναι εργατικός θα βοηθήσει και αμυντικά. Πολλές φορές γυρίζει πίσω να βοηθήσει στα στημένα.

Εζεκίελ: Επιθετικός... δηλητήριο! Γρήγορος, πανέξυπνος που θα δει όποιον παίκτη είναι ελεύθερος. Ο παίκτης που έχει πετύχει το πιο γρήγορο γκολ στην ιστορία της ομάδας δεν είναι τόσο αποτελεσματικός τον τελευταίο καιρό, αλλά μπορεί από το πουθενά να σκοράρει. Αν το μυαλό του δεν είναι στη μεταγραφή τότε θα κάνει δύσκολη τη ζωή των αντιπάλων...

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα