Δεν βιάζεται ο Φαν Χάαλ

Δεν βιάζεται ο Φαν Χάαλ

Δεν βιάζεται ο Φαν Χάαλ

bet365

Προσεκτικές, και όχι βιαστικές κινήσεις, σκοπεύει να κάνει ο Φαν Χάαλ.

Για τις μεταγραφές που δεν έχει κάνει η Μάντσεστερ, μίλησε ο νέος της τεχνικός, Λουίς Φαν Χάαλ. Ο Ολλανδός τόνισε πως, όποια απόκτηση γίνει, θα είναι κίνηση ουσίας και όχι... επίδειξης. Έτσι, δεν σκοπεύει να βιαστεί, αφού θέλει να δει πρώτα το υλικό που έχει στα χέρια του και τις αδυναμίες που έχει, πριν να πάρει τις τελικές του αποφάσεις.

«Δεν πρόκειται να πάρω παίκτες, μόνο για... επίδειξη. Οι κινήσεις που θα γίνουν θα είναι όλες προσεκτικές, με μοναδικό στόχο να βελτιώσουν την ποιότητά μας. Θα δω το ρόστερ μας, το σύστημα που θα παίξουμε και μετά θα αποφασίσω που χρειάζεται να ενισχυθούμε» είπε χαρακτηριστικά, ενώ συνέχισε λέγοντας πως: «υπάρχουν πολλοί ποιοτικοί παίκτες στην ομάδα, δεν είναι εύκολο να χωρέσουν όλοι σε μία ενδεκάδα. Θα δοκιμάσουμε διάφορα πράγματα, μέχρι να καταλήξουμε στο ιδανικό σύστημα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα