Νίκη Βόλου - Τετεκς 1-1

Νίκη Βόλου - Τετεκς 1-1

Gazzetta team
Νίκη Βόλου - Τετεκς 1-1

bet365

Ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε το φιλικό της Νίκης με την Τέτεκς στον Βόλο, με τους μπλε να είναι και πάλι αρκετά καλοί!

Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις έδωσε η Νίκη Βόλου, που ήρθε ισόπαλη με 1-1 κόντρα στην Τέτεκς στο Πανθεσσαλικό. Οι παίκτες των μπλε ήταν αρκετά κινητικοί, έβγαλαν φάσεις και τελικά κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Ήταν το 20ο λεπτό, όταν μετά από απόκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα σε προσπάθεια του Γιανιτσάνη, ο Μουζακίτης πήρε το ριμπάουντ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Η Ελληνική ομάδα συνέχισε να έχει την υπεροχή μέχρι την ανάπαυλα, όμως στην συνέχεια ο ρυθμός έπεσε, με τις πολλές αλλαγές των δύο ομάδων και την κούραση να επηρεάζουν. Το τελικό σκορ δια μόρφωσε στο 76' για τους Σκοπιανούς ο Ριστόφσκι.

Νίκη Βόλου (Β. Φλουτ): Ταΐρης (46' Ταμπάκης), Αργυρίου (46' Αργύρης), Καρασαλίδης, Ίβενς, Κυζιρίδης (76' Μέτσε), Μαχλελής, Τζιώρας (34' Σκούρτης), Αναστασόπουλος (62' Μπιτσάκος), Γιαννιτσάνης (62' Κοτσαρίδης), Μουζακίτης, Κορέτα (69' Σταμπολζίεφ)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα