Eρχεται o Πουλίδο Ελλάδα παρά τα... εμπόδια!

Eρχεται o Πουλίδο Ελλάδα παρά τα... εμπόδια!

Gazzetta team
Eρχεται o Πουλίδο Ελλάδα παρά τα... εμπόδια!

bet365

Ο Πουλίδο θα βρίσκεται στην Ελλάδα τις επόμενες ώρες, την ώρα που οι Μεξικάνοι προσπαθούν να βάλουν νέα εμπόδια. Καμία ανησυχία από τους Πειραιώτες.

Ο Πουλίδο θα βρίσκεται στην Ελλάδα τις επόμενες ώρες για να ενσωματωθεί στη νέα του ομάδα και μαζί του θα βρίσκεται και ο 25χρονος αδελφός του που θα συνεχίσει την καριέρα του πιθανότατα στην Ελλάδα. Ο διεθνής φορ επέλεξε τους Πειραιώτες, ωστόσο οι Μεξικάνοι δεν θα τον αφήσουν ακόμα ήσυχο... Ο λόγος; Οι δηλώσεις του εκτελεστικού διευθυντή της Μεξικάνικης Λίγκας, Ενρίκε Μπονίγια. «Ο παίκτης έχει συμβόλαιο και δεν μπορεί να υπογράψει κανένα συμβόλαιο με άλλη ομάδα. Ετσι δεν μπορεί να παίξει στην Ελλάδα».

Ωστόσο, στον Ολυμπιακό δεν υπάρχει ανησυχία, μιας και η Μεξικάνικη Ομοσπονδία δεν έχει στη διάθεσή της συμβόλαιο που να δεσμεύει τον παίκτη με την Τίγκρες. Αν χρειαστεί πάντως, οι «ερυθρόλευκοι» θα προσφύγουν στη FIFA ή στο CAS για να δικαιωθούν και ο Πουλίδο να φορέσει τα ερυθρόλευκα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα