Μποροβήλος: «Ο Αστέρας θα μεγαλώσει κι άλλο»

Νίκος Τσιώκος
Μποροβήλος: «Ο Αστέρας θα μεγαλώσει κι άλλο»

bet365

Ο Γιώργος Μποροβήλος μίλησε στο 8ο Παγκόσμιο Συνέδριο Απόδημων Αρκάδων και αποκάλυψε τα σχέδιά του να μεγαλώσει κι άλλο τον Αστέρα στο μέλλον.

Από τα τοπικά πρωταθλήματα στη Σούπερ Λίγκα και στην Ευρώπη έχει βρεθεί να παίζει ο Αστέρας, με τον Γιώργο Μποροβήλο να έχει σκοπό να μεγαλώσει κι άλλο ο σύλλογος της Τρίπολης. «Ο Αστέρας θα μεγαλώσει κι άλλο», είπε μεταξύ άλλων στην ομιλία του στο 8ο Παγκόσμιο Συνέδριο Απόδημων Αρκάδων.

Ο πρόεδρος του συλλόγου της πρωτεύουσας της Αρκαδίας αναφέρθηκε στην ανοδική πορεία του Αστέρα την τελευταία δεκαετία, στους ιδιοκτήτες της ΠΑΕ, Δημήτρη Μπάκο και Γιάννη Καϋμενάκη, για τους οποίους τόνισε ότι προσφέρουν πλουσιοπάροχα όχι μόνο στην ομάδα, αλλά και σε όλη την Αρκαδία.

Επίσης, μίλησε για τις επιτυχίες και τα ματς με τη Μάιντς, για τα οποία τόνισε πως έχει δεχθεί πολλά μηνύματα από Έλληνες μετανάστες στη Γερμανία, που τους κάλεσε να στηρίξουν τον Αστέρα στο ματς της Πέμπτης και που ετοιμάζονται να δημιουργήσουν τη δική τους κερκίδα.

Ακόμη, επεσήμανε τις δραστηριότητες της ομάδας εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων, τη μεγάλη προσφορά στη νεολαία της περιοχής και την προσφορά στην τοπική κοινωνία και την οικονομική στήριξη της ευρύτερης περιοχής, αλλά και την προβολή που χαρίζει ο Αστέρας στην Αρκαδία σε παγκόσμιο επίπεδο.

Τέλος, έκανε μία αναδρομή στον τελικό του Κυπέλλου της περιόδου 2012-2013 τονίζοντας πως «φάνηκε πόσο δυνατό ήταν το αρκαδικό στοιχείο, με 15.000 κόσμο στο Ολυμπιακό Στάδιο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα