Ματζουράκης: «Από τις ωραιότερες δοκιμασίες»

Νίκος Τσιώκος
Ματζουράκης: «Από τις ωραιότερες δοκιμασίες»

bet365

Ο Γιάννης Ματζουράκης έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα της Καλλονής στο φιλικό με τη Νάπολι, το οποίο χαρακτήρισε ως μία από τις ωραιότερες δοκιμασίες.

Μπορεί να ηττήθηκε με 3-1 από τη Νάπολι, όμως η Καλλονή έδειξε και πάλι κάποια θετικά στοιχεία, τα οποία ικανοποίησαν τον Γιάννη Ματζουράκη. Ο τεχνικός του συλλόγου της Μυτιλήνης μίλησε μετά το ματς στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ και χαρακτήρισε το σημερινό φιλικό ως μία από τις ωραιότερες δοκιμασίες απέναντι σε μία ομάδα κολοσσό.

«Η σημερινή ήταν μία από τις ωραιότερες δοκιμασίες απέναντι σε μία ομάδα κολοσσό, η οποία φέτος θα διεκδικήσει μαζί με τη Φιορεντίνα και τη Ρόμα το πρωτάθλημα Ιταλίας. Τα παιδιά κάνανε θαυμάσια δουλειά. Προσπάθησαν απέναντι στην ποιότητα που έχει η ομάδα της Νάπολι.

Μάλιστα, στο ημίχρονο λύσαμε ένα πρόβλημα που μας παρουσιάστηκε κάτα κόρον και ήταν οι μεγάλες διαγώνιες μπαλιές από ικανότατους παίκτες και από εκεί και πέρα είχαμε καλές επιθετικές ενέργειες. Όσο πιο δυνατές ομάδες αντιμετωπίζεις σε αυτήν την χρονική περίοδο τόσο μεγαλύτερο είναι το όφελος, αφού έτσι καταδεικνύονται πιο γρήγορα τα λάθη της ομάδας μας.

Είναι θετικό πως μέσα σε 24 ώρες τα παιδιά ανταπεξήλθαν σε πολύ καλό ρυθμό σε δύο παιχνίδια με δυνατές ομάδες που συμμετέχουν σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, καθώς και το χθεσινό φιλικό με τον Απόλλωνα Λεμεσού της Κύπρου ήταν ένα δυνατό φιλικό. Είμαστε ευχαριστημένοι από τη δουλειά των παιδιών. Προχωράμε», ήταν τα λόγια του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα