Αύριο ξεκαθαρίζει του Ούμπιντες

Αύριο ξεκαθαρίζει του Ούμπιντες

Νίκος Τσιώκος
Αύριο ξεκαθαρίζει του Ούμπιντες

bet365

Αύριο θα ξεκαθαρίσει αν ο Χαβιέρ Ούμπιντες θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για το ματς με τη Σαράγεβο, αν και σήμερα ανέβασε ρυθμούς.

Στην τελική ευθεία μπήκε σήμερα η προετοιμασία του Ατρομήτου για το πρώτο ματς με τη Σαράγεβο στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ την προσεχή Πέμπτη (31/7). Ενόψει αυτού ο Γιώργος Παράσχος έχει έναν... πονοκέφαλο και πρόκειται για τον Χαβιέρ Ούμπιντες.

Ο Αργεντινός ανέβασε ρυθμούς στη σημερινή προπόνηση, όμως το αν θα είναι στην αποστολή ή όχι θα ξεκαθαρίσει την τελευταία στιγμή. Έτσι, οι Περιστεριώτες θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους επί ελληνικού εδάφους αύριο το πρωί με μία προπόνηση, με το πέρας της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή.

Στη συνέχεια, αυτή θα αναχωρήσει με πτήση τσάρτερ το μεσημέρι (12:30) για τη Βοσνία και το Σαράγεβο. Το απόγευμα στις 19:00 ώρα Ελλάδας θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου του Παράσχου, ενώ μισή ώρα αργότερα θα γίνει η τελευταία προπόνηση πριν το ματς στο «Asim Ferhatovic Hase Stadion».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα