Συνέχεια στο Ηράκλειο για Εργοτέλη

Νίκος Τσιώκος
Συνέχεια στο Ηράκλειο για Εργοτέλη

bet365

Ο Εργοτέλης επέστρεψε στις προπονήσεις, που συνεχίζει στο Ηράκλειο, μετά την Κύπρο και τον Αγρό Λεμεσού. Εργομετρικά για Καζναφέρη.

Αφού ολοκλήρωσε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στον Αγρό Λεμεσού στην Κύπρο, η αποστολή του Εργοτέλη επέστρεψε το περασμένο Σάββατο στο Ηράκλειο. Χθες άπαντες είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν και σήμερα επέστρεψαν στις προπονήσεις, τις οποίες συνέχισαν στο Παγκρήτιο.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης το πρωί και ασκήσεις τεχνικής για τη βελτίωση της αερόβιας ικανότητας, τακτικής σε μικρούς χώρους και δίτερμα το απόγευμα.

Όσον αφορά τον Κώστα Καζναφέρη, που αποτελεί το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των Κρητικών, υποβλήθηκε σε εργομετρικά τεστ. Έτσι, η προετοιμασία των «κιτρινόμαυρων» θα συνεχιστεί αύριο εκ νέου με δύο προπονήσεις, μία το πρωί (8:00) και μία το απόγευμα (19:00).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα