Πρώτη με ΟΦΗ για Μεϊτέ

Πρώτη με ΟΦΗ για Μεϊτέ

Νίκος Τσιώκος
Πρώτη με ΟΦΗ για Μεϊτέ

bet365

Ο 33χρονος Γάλλος στόπερ, Αμπντουλαγιέ Μεϊτέ, έφτασε με καθυστέρηση στην Ολλανδία, όμως πήγε κατευθείαν στο Γκάρντερεν, όμως έκανε την πρώτη του προπόνηση με τον ΟΦΗ.

Την επόμενη μεταγραφή του ΟΦΗ θα αποτελέσει ο Αμπντουλαγιέ Μεϊτέ. Ο 33χρονος Γάλλος στόπερ θα καλύψει το κενό του Ζόρο και σήμερα έφτασε στο Γκάρντερεν της Ολλανδίας, όπου πραγματοποιείται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας των Κρητικών.

Αυτό έγινε με καθυστέρηση τεσσάρων ωρών, γι' αυτό και πήγε κατευθείαν στο γήπεδο. Αφού είχε την πρώτη γνωριμία με τον Τζενάρο Γκατούζο και τους συνεργάτες του, ο Μεϊτέ παρουσιάστηκε από τον Ιταλό τεχνικό στους νέους συμπαίκτες του για να πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα των «Ομιλιτών».

To who is who

Ο Αμπντουλαγιέ Μεϊτέ γεννήθηκε στις 6 Οκτωβρίου 1980 στο Παρίσι και ξεκίνησε την καριέρα του από τη Ρεντ Σταρ, που τώρα αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία της Γαλλίας. Το 2000 πήρε μεταγραφή για τη Μαρσέιγ, όπου έμεινε για έξι χρόνια πριν... μετακομίσει στην Αγγλία για λογαριασμό της Μπόλτον.

Ακολούθησε η Γουέστ Μπρομ και το 2011 επαναπατρίστηκε για χάρη της Ντιζόν. Σειρά πήρα η φινλανδική Χόνκα και τον περασμένο Ιανουάριο επέστρεψε στην Αγγλία, όπου φόρεσε τη φανέλα της Ντονκάστερ, από την οποία έμεινε ελεύθερος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα