Διαρκείας για ανέργους, συνταξιούχους από Πανιώνιο

Νίκος Τσιώκος
Διαρκείας για ανέργους, συνταξιούχους από Πανιώνιο

bet365

«Και φέτος όλοι εδώ», είναι το σύνθημα του Πανιωνίου, που διαθέτει εισιτήρια διαρκείας για ανέργους και συνταξιούχους με 80 ευρώ στη Θύρα 2 του γηπέδου της Νέας Σμύρνης.

Στον Πανιώνιο επιθυμούν να έχουν κάθε λογής φίλαθλο στο γήπεδο τη νέα σαιζόν, με το σύνθημα να είναι «και φέτος όλοι εδώ». Έτσι, οι «κυανέρυθροι» διαθέτουν εισιτήρια διαρκείας για ανέργους και συνταξιούχους με 80 ευρώ στη Θύρα 2.

Βέβαια, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσκομίσουν την κάρτα ανεργίας και την πράξη συντάξεως γενικού λογιστηρίου του κράτους, αντίστοιχα, ώστε να παραλάβουν το διαρκείας τους. Μάλιστα, όσοι ανήκουν τις παραπάνω κατηγορίες θα έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν τώρα το 50%, δηλαδή τα 40 ευρώ, και το υπόλοιπο 50% στο τέλος Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ θέλοντας να δώσει την δυνατότητα σε όλους τους φίλους της ομάδας να μπορούν να την δουν από κοντά, ανακοινώνει την θέσπιση εισιτηρίων διαρκείας για τους ανέργους και τους συνταξιούχους.

Στο πλαίσιο αυτό, θα πωλούνται εισιτήρια διαρκείας για την Θύρα 2 στην τιμή των 80 ευρώ. Για την απόκτησή τους είναι απαραίτητη η κάρτα ανεργίας σε ισχύ και η πράξη συντάξεως από το γενικό λογιστήριο του κράτους.

Η εξόφλησή τους θα μπορεί να γίνει ως εξής: 50% προκαταβολή και 50% στο τέλος Σεπτεμβρίου.

Η έκδοση των εισιτηρίων διαρκείας, όλων των κατηγοριών, γίνεται καθημερινά στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, Ι. Χρυσοστόμου 1 στη Νέα Σμύρνη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα