Βραδιά Τσάμπιονς Λιγκ στον «Τάφο»

Βραδιά Τσάμπιονς Λιγκ στον «Τάφο»

Νίκος Αθανασίου
Βραδιά Τσάμπιονς Λιγκ στον «Τάφο»

bet365

Όσοι οπαδοί του Παναθηναϊκού δεν ταξιδέψουν για την Λιέγη, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της Τετάρτης στον «Τάφο», έπειτα από πρωτοβουλία του Ερασιτέχνη.

Παναθηναϊκοί δεν θα είναι μόνο στην Λιέγη το βράδυ της Τετάρτης αλλά και στην Λεωφόρο! Μετά από πρωτοβουλία του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, θα στηθεί γιγαντοοθόνη στον «Τάφο του Ινδού» και έτσι, λοιπόν, η ιστορική έδρα του «τριφυλλιού» θα έχει παλμό και ένταση λίγες μέρες πριν την μεγάλη ρεβάνς κόντρα στους Βέλγους.

Αναλυτικά:

«Προτζέκτορας και μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά στον «Τάφο του Ινδού»!

Την προσεχή Τετάρτη (30/7/2014) ο Παναθηναϊκός φοράει τα ευρωπαϊκό του κοστούμι και ο «Τάφος του Ινδού» στα… καλύτερά του περιμένει τους φίλους του Τριφυλλιού να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση Standard Liege-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (ώρα έναρξης: 21.00) στον προτζέκτορα που θα έχει στηθεί ειδικά για την αναμέτρηση αυτή μέσα στο γήπεδο.

Γιατί… δεν υπάρχει καλύτερο μέρος να παρακολουθήσουμε την πρώτη ευρωπαϊκή «μάχη» του Παναθηναϊκού μας από το «ΣΠΙΤΙ» μας, τον Τάφο του Ινδού!

Σας περιμένουμε…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα