Ανακοίνωσε Καζναφέρη ο Εργοτέλης

Gazzetta team
Ανακοίνωσε Καζναφέρη ο Εργοτέλης

bet365

Παίκτης του Εργοτέλη είναι και με την βούλα ο Κώστας Καζναφέρης. Ο πρώην άσος του Πλατανιά υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Κρητικούς.

Ο ίδιος στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίησή του για την συμφωνία. Ο Καζναφέρης κουβαλάει μία πλούσια καριέρα έχοντας αγωνιστεί σε ΠΑΣ Γιάννινα, Άρη, και Πλατανιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εργοτέλη:

Η ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Κώστα Καζναφέρη για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο 27χρονος (22/06/1987) μεσοεπιθετικός μετά την υπογραφή του συμβολαίου του μίλησε στο ergotelis.gr για τη νέα σελίδα στην καριέρα του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια του Εργοτέλη. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω τον Σύλλογο και να βοηθηθώ από αυτόν.

Είμαι πολύ αισιόδοξος και παράλληλα έτοιμος να δουλέψω σκληρά για να δικαιώσω αυτούς που με επέλεξαν. Για εμένα είναι ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα μου και ανυπομονώ να αγωνιστώ με την φανέλα του Εργοτέλη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα