Μίτσελ: «Αξίζαμε την ισοπαλία»

Δημήτρης Τομαράς
Μίτσελ: «Αξίζαμε την ισοπαλία»

bet365

Ο Μίτσελ, έμεινε ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές από την εικόνα του Ολυμπιακού, χωρίς να κρύψει την πικρία του για την ήττα.

Ο Ολυμπιακός άξιζε κάτι καλύτερο κόντρα στην Λίβερπουλ, όπως τόνισε ο Μίτσελ. Ο τεχνικός των ερυθρόλευκων είπε στην κάμερα της Nova πως η ομάδα του έπαιξε καλά και θα μπορούσε να πάρει την ισοπαλία. Σε ότι αφορά το ματς με την Σίτι ο Ισπανός προπονητής εμφανίστηκε αισιόδοξος πως οι πρωταθλητές θα τα καταφέρουν να δυσκολέψουν τους Άγγλους.

Αναλυτικά όσα είπε για:

Την εικόνα της ομάδας, το εάν άξιζε κάτι παραπάνω και την βελτίωσή της σε σχέση με τον περσινό αγώνα με την Λίβερπουλ: Πιστεύω πως ναι αξίζαμε κάτι παραπάνω. Η αλήθεια είναι πως εάν σκεφτούμε τον αριθμό των ευκαιριών μας αξίζαμε τουλάχιστον την ισοπαλία. Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να κοιτάξουμε ακόμα. Η ομάδα όμως έχει κάνει δουλειά και είμαστε ευχαριστημένοι. Θέλουμε συνεχώς να προοδεύουμε και αν σήμερα κάποιος μάθαινε πως κέρδισε ο Ολυμπιακός δεν θα ήταν καθόλου παράξενο.

Το κακό ξεκίνημα στο ματς και το κατά πόσον μπορεί να οφείλεται στην αλλαγή προσώπων: Το κακό ξεκίνημα δεν οφείλεται στην αλλαγή προσώπων γιατί στην συνέχεια ισορροπήσαμε το παιχνίδι. Θα μπορούσαμε να έχουμε ισοφαρίσει από το πρώτο ημίχρονο.

Την Μάντσεστερ Σίτι και την επιθυμία του για τελικό: Πιστεύω πως θα δυσκολέψουμε την Σίτι. Ήρθαμε εδώ για να αγωνιστούμε. Να παίξουμε καλά και παράλληλα να προετοιμαστούμε γερά για τη νέα σεζόν. Θέλουμε να πάμε στο Μαϊάμι για τον τελικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα