Μίλαν-Μάντσεστερ Σίτι 1-5 (vid)

Gazzetta team
Μίλαν-Μάντσεστερ Σίτι 1-5 (vid)

bet365

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η Μίλαν στο International Champions Cup, η οποία μετά την τριάρα από τον Ολυμπιακό, ηττήθηκε με 5-1 από την Μάντσεστερ Σίτι.

Ακόμα ένα... εφιαλτικό φιλικό στο International Champions Cup ολοκληρώθηκε για την Μίλαν, η οποία γνώρισε την δεύτερη ήττα της, αυτή τη φορά από την Μάντσεστερ Σίτι. Μετά λοιπόν από το 3-0 του Ολυμπιακού, η Σίτι «διέλυσε» με την σειρά της τους Ιταλούς με 5-1.

Στο 25', ο Αγκάτσι άνοιξε το σκορ για την Σίτι δείχνοντας από νωρίς τις άγριες διαθέσεις των Άγγλων... Η άμυνα της Μίλαν θύμιζε παιδική χαρά και η Σίτι το εκμεταλλεύτηκε φτάνοντας τον δίχτυ του σκορ στο 4-0 με τους Γιόβετιτς, Σινκλέρ, Νάβας και Νάτσο, ενώ η Μίλαν μείωσε πριν το τέλος του πρώτου μέρους με τον Μουντάρι.

Η εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο, που ξεκίνησε με μισή ώρα καθυστέρηση λόγω έντονης βροχόπτωσης, έπεσε, με την Σίτι ωστόσο να φτάνει και σε πέμπτο τέρμα. Συγκεκριμένα, ο Γιόβετιτς πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και διαμόρφωσε το τελικό 5-1.

Μίλαν: Αγκάτσι, Ντε Σίλιο, Άλεξ (46’ Μπονέρα), Ραμί, Κονστάν (46’ Αμπάτε), Πόλι (46’ Εσιέν), Κριστάντε, Μουντάρι, Χόντα, Νιανγκ (85’ Μαστούρ), Ελ Σαραουΐ (46’ Μπαλοτέλι)

Μάντσεστερ Σίτι: Καμπαγέρο, Κλισί, Νάστασιτς, Μπογιατά, Κολάροφ (70’ Ρίτσαρντς)+, Σινκλέρ, Φερνάντο (62’ Γκαρθία), Ζουκουλίνι, Νάβας, Γιόβετιτς (69’ Γκουϊντέτι), Νάτσο (62’ Χους)

 

Τελευταία Νέα