Ο μεγαλομέτοχος και ο νέος πρόεδρος του ΠΑΟΚ έρχονται Θεσσαλονίκη

Ο μεγαλομέτοχος και ο νέος πρόεδρος του ΠΑΟΚ έρχονται Θεσσαλονίκη

Ο μεγαλομέτοχος και ο νέος πρόεδρος του ΠΑΟΚ έρχονται Θεσσαλονίκη

bet365

Ο Ιβάν Σαββίδης και ο Ιάκωβος Αγγελίδης, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένονται να φτάσουν από κοινού στην Θεσσαλονίκη προκειμένου ο μεγαλομέτοχος να συστήσει τον νέο πρόεδρο του ΠΑΟΚ στους συνεργάτες του.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ που συνεχίζει τις διακοπές του στα Ελληνικά νησιά θα βρεθεί με τον Ιάκωβο Αγγελίδη και μαζί θα ταξιδέψουν, σύμφωνα με πληροφορίες, για την Θεσσαλονίκη. Ο Σαββίδης θέλει να συστήσει στους συνεργάτες του τον νέο πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για να ενημερωθεί για όλα τα θέματα του συλλόγου. Άλλωστε και ο Αγγελίδης θέλει να έρθει νωρίτερα προκειμένου να είναι απόλυτα κατατοπισμένος για τα θέματα του σωματείου πριν την επίσημη παρουσία του στις 14 Αυγούστου.

Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ ταυτόχρονα θα πάρει τις αποφάσεις του για τα στελέχη που θα τοποθετήσει στην νέα διοίκηση που θέλει να σχηματίσει. Ταυτόχρονα θα έχει μια συνάντηση με τους Αναστασιάδη και Βρύζα για τα μεταγραφικά θέματα της ομάδας. Άλλωστε ο Δικέφαλος θα κάνει άλλες τρεις μεταγραφές μέχρι το τέλος του Καλοκαιριού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα