Επέστρεψε στην βάση του ο ΠΑΟΚ (pics)

Επέστρεψε στην βάση του ο ΠΑΟΚ (pics)

Επέστρεψε στην βάση του ο ΠΑΟΚ (pics)

bet365

Μετά από 17 ημέρες σκληρής προετοιμασίας στην Ολλανδία η αποστολή του ΠΑΟΚ από το απόγευμα της Κυριακής (27/7) επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη.

Όπου φύγει-φύγει για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ με το που πάτησαν το πόδι τους στην Θεσσαλονίκη. Μετά από 17 ημέρες σκληρής προετοιμασίας στο Όστεμπεργκ της Ολλανδίας στον Δικέφαλο άφησαν το ειδυλλιακό τοπίο και το πολύ δροσερό κλίμα για να επιστρέψουν στην ζέστη και στην τελική φάση της προετοιμασίας και του μονταρίσματος.

Το διήμερο ρεπό που έδωσε ο Αναστασιάδης στους παίκτες έδωσε την δυνατότητα στους Μακ, Ιτανζ, Μαντούρο και Μάρτενς να βρεθούν κοντά στα αγαπημένα τους πρόσωπα. Αυτό δεν ίσχυσε για τους Ρατς, Γκολάσα και Περέιρα που επέστρεψαν κανονικά στη Θεσσαλονίκη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα