Το δεύτερο... ραντεβού στο Soldier Field (vid)

Το δεύτερο... ραντεβού στο Soldier Field (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Το δεύτερο... ραντεβού στο Soldier Field (vid)

bet365

Ο Ολυμπιακός θα δώσει τα ξημερώματα (1 μ.μ.) το 2ο του ματς στο διεθνές τουρνουά των ΗΠΑ και στο παλαιότερο γήπεδο, που θα φιλοξενήσει αγώνα του θεσμού. Στο Soldier Field στο Σικάγο.

Το Soldier Field κατασκευάστηκε στη μνήμη Αμερικανών στρατιωτών που σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια πολέμων και η αρχιτεκτονική του είναι ελληνορωμαϊκή. Έχει κολώνες δωρικού ρυθμού στην είσοδό του. Έχει έτος ίδρυσης το 1924 και συνολική χωρητικότητα 63.500 θεατών. Αποτέλεσε ένα από τα πιο γνωστά γήπεδα της χρυσής εποχής του αθλητισμού στις ΗΠΑ καθώς και ένα από τα βασικά αξιοθέατα της πόλης του Σικάγο. Αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός πως φιλοξένησε τους πρώτους Παραολυμπιακούς αγώνες το 1968.

Από το 1971 αποτελεί την έδρα των Chicago Bears, ενώ σε αυτό έχουν φιλοξενηθεί, εκτός από διάφορα πολιτιστικά γεγονότα και ιδιαίτερα σημαντικοί ποδοσφαιρικοί αγώνες. Το Soldier Field ήταν μία από τις έδρες του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 1994. Ένα Μουντιάλ που είχε και αυτό… άρωμα Ελλάδας! Σε αυτό έγιναν αγώνες του 3ου και του 4ου ομίλου, με την Εθνική να είναι στον τελευταίο και να παίζει σε αυτό απέναντι στην Βουλγαρία.

O Ολυμπιακός θα δώσει λοιπόν εκεί (στη 1 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδας) το 2ο του παιχνίδι στο τουρνουά των ΗΠΑ με αντίπαλο την Λίβερπουλ. Για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση στο γήπεδο μπορείτε να πατήσετε εδώ. Η διεύθυνση του γηπέδου είναι: 1410 S. Museum Campus Drive, Chicago, IL 60605. Επίσης όποιος θέλει να προμηθευτεί εισιτήρια για τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Λίβερπουλ μπορεί να επισκεφθεί το site της διοργανώτριας αρχής: www.internationalchampionscup.com.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα