Κληρώνει για τους «μικρούς» του ΠΑΟΚ

Κληρώνει για τους «μικρούς» του ΠΑΟΚ

Κληρώνει για τους «μικρούς» του ΠΑΟΚ

bet365

Ο Άγγελος Αναστασιάδης καλείται να αποφασίσει για το μέλλον των «μικρών» του ΠΑΟΚ. Αυτό δεν θα αργήσει να γίνει καθώς μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα υπάρξει ένα ξεκαθάρισμα για το ποιοι θα μείνουν ή ποιοι θα πάνε δανεικοί.

Στον ΠΑΟΚ καλούνται να πάρουν αποφάσεις για το μέλλον των νεαρών ποδοσφαιριστών που συμμετείχαν στην προετοιμασία. Ο Άγγελος Αναστασιάδης στο μεγαλύτερο διάστημα της προετοιμασίας δούλεψε μαζί τους και έχει ξεκάθαρη άποψη για το ποιοι θα συνεχίσουν στον ΠΑΟΚ και ποιοι θα δοθούν δανεικοί σε ομάδες της Super, αλλά και της Football League. Αυτό θα γίνει μέχρι το αργότερο μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Οι περισσότεροι θα πάνε στον Αιγινιακό λόγω και της συνεργασίας που υπάρχει μεταξύ των δύο ομάδων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα