Ροντρίγκες: «Πρέπει να λύσει το συμβόλαιό του για να φύγει»

Ροντρίγκες: «Πρέπει να λύσει το συμβόλαιό του για να φύγει»

Δημήτρης Τομαράς
Ροντρίγκες: «Πρέπει να λύσει το συμβόλαιό του για να φύγει»

bet365

O πρόεδρος της Τίγκρες επανέλαβε πως ο Άλαν Πουλίδο έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο που πρέπει να λύσει για να φύγει και ότι τον περιμένει την Δευτέρα στην προπόνηση.

Ο Αλεχάντρο Ροντρίγκες μίλησε για ακόμα μία φορά στα ΜΜΕ του Μεξικού για το θέμα του Πουλίδο. Ρωτήθηκε για όλα όσα έχουν γίνει πέφτοντας πάντως σε αρκετές... αντιφάσεις. «Εφόσον η Τίγκρες κρίνει πως ο παίκτης είναι απαραίτητος στην ομάδα και πρέπει να μείνει έτσι θα γίνει», τόνισε αρχικά. Όταν του αναφέρθηκε πως ο παίκτης δεν παρουσιάστηκε στις προπονήσεις απάντησε πως έχει διήμερη άδεια. «Ο παίκτης είχε άδεια το Σαββατοκύριακο.

Ο Πουλίδο έχει συμβόλαιο με εμάς και τον περιμένουμε την Δευτέρα στην προπόνηση. Έχει ακόμα δύο χρόνια συμβολαίου μαζί μας». Στην συνέχεια δεχόμενος πρέσινγκ τόνισε για την προοπτική της αποχώρησης του παίκτη ότι «πρέπει να λύσει το συμβόλαιό του για να φύγει. Εάν ο ίδιος θέλει να το κάνει ας έρθει να μιλήσουμε για το πως μπορεί να τερματιστεί το συμβόλαιό του. Εάν δεν εμφανιστεί στην προπόνηση υπάρχουν όροι και κανόνες που θα εφαρμοστούν». Οι Μεξικανοί επιμένουν από την άλλη πως ο παίκτης είναι καθ' οδόν για την Ελλάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα