Καλλονή-Απόλλων Λεμεσού 1-1

Gazzetta team
Καλλονή-Απόλλων Λεμεσού 1-1

bet365

Με δύο εκτελέσεις πέναλτι διαμορφώθηκε το τελικό 1-1 στο φιλικό της Καλλονής με τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Χωρίς νικητή έληξε το 4ο κατά σειρά φιλικό παιχνίδι της Καλλονής, κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού.

Οι νησιώτες μετά τις ευκαιρίες που είχαν με τον Λεοζίνιο και τον Καμαρά, κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 34' με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ναβάρο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Γιάννης Μαντζουράκης έκανε πολλές αλλαγές και περίπου 5 λεπτά πριν το τέλος, η Κυπριακή ομάδα κατάφερε να ισοφαρίσει με την εκτέλεση πέναλτι του Ρέτζεκ.

Καλλονή: Μπράνιμιρ, Μπαρέρα (46' Κεϊτά), Ναβάρο (46' Χωριανόπουλος, 80' Κύπρου)), Αναστασιάδης (46' Κριπιντίρης, 80' Πελεκάνος)), Βαλιός (46' Αντέτζο), Πιπίνης (46' Γιορέντε), Λεοζίνιο (46' Βλαστέλλης), Καλτσάς (46' Στεφάνοβιτς), Καμαρά (46' Χουάνμα), Μανούσος (46' Μίνγκας), Αμπντούλ (29' Μπουρούς, 65' Αγρίτης).

Το παιχνίδι παρακολούθησε και ο πρόεδρος της ομάδας, Νίκος Μιχαλάκης, ο οποίος τόνισε: «Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία της ομάδας στο σημερινό παιχνίδι. Η αγωνιστική εικόνα της Καλλονής δείχνει αρκετά βελτιωμένη σε σχέση με πέρυσι τέτοια εποχή. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο, είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο και πιστεύω ακραδάντα ότι θα δικαιώσουμε τις προσδοκίες των φιλάθλων του νησιού μας. Η Καλλονή έχει αλλάξει επίπεδο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα