Έρχεται στην Ελλάδα ο Μπούι

Έρχεται στην Ελλάδα ο Μπούι

Gazzetta team
Έρχεται στην Ελλάδα ο Μπούι

bet365

Στην Αθήνα αναμένεται να έρθει τα ξημερώματα, ο Ουασίμ Μπούι προκειμένου να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του από την Γιουβέντους στον Παναθηναϊκό.

Ο 21χρονος Ολλανδός μεσοεπιθετικός, θα βρίσκεται τα ξημερώματα της Δευτέρας (28/7) στη χώρας μας για να τελειώσει και τυπικά η μετακίνησή του στον Παναθηναϊκό.

Ο Μπούι που αγωνίστηκε πέρυσι δανεικός στο Αμβούργο, θα αγωνιστεί στο «τριφύλλι» για έναν χρόνο και πάλι ως δανεικός από την Γιουβέντους.

Ο Παναθηναϊκός θα έχει τον πρώτο λόγο, είτε για την επέκταση του δανεισμού του, είτε για την απόκτησή του με κανονική μεταγραφή στο τέλος της σεζόν.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού του, θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού προκειμένου να είναι έτοιμος στη ρεβάνς με την Σταντάρ Λιέγης για τον γ΄ προκριματικό γύρο του Champions League.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα